¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

when you break rules, brake em' good and hard

Vaknade och hade lite stress på morgonen, så skyndade väg till stallet med E2...
 
Igår; Soppan vilade och jag var med mamma på IKEA. Annars så förlorar jag mig själv i fanfictions igen... Därav KASS bloggning.. Åker nog och fotar snart igen haha
 
Idag; Som sagt, var i stallet på morgonen. Bestämmde mig för att rida barbacka och skulle ta en sväng ut men Soppan hade andra planer. Ut kom vi - efter typ 600 år men vi vände tillbaka när hon blev pissrädd för ett rådjur som hoppade fram.. Givetvis fick hon gå fram några steg och sen vände JAG men vi vände för allas säkerhet haha. Hon typ exploderade på vägen hem, asså kutade iväg och taktade hela vägen så tänkte rida av henne energin i paddocken lite snabbt och hon gick såååå fint. Slutade när det gick bra!
 
Är hemma nu och har krigat i mig sallad och så fortsätta läsa på FF:en!
När ponnyn bestämmer sig för att vara ful på bilder hahh

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

cardio? more like cardino

Okej så idag hoppade vi. Blev en rak linje på medellijen, studds med två hinder, ett galoppsprång till oxer och två galoppsprång till räcke ut. Gick väll bra tycker jag, hon hoppade superfint på oxern. Låg på ca 80-90cm mot slutet och det klarade hon fint i kombon. Jag hoppade inte så mycket för det var Sharons tur att hoppa. Sen badade vi henne och fixade kvällsmaten.

¦ Shopping >> Vardag

FHS shoppinglista 2k15

Vad vi ska kolla på och/eller köpa på FHS i år. Sen så blir det säkert andra saker med haha!
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

gymkhana träning 2.0

Kom till stallet vid 4 och tog in Z på vägen då vi lånade han idag. Fixade Soppan och Zwier ute och lindade Soppan ben + skydd över osv så hon verkligen såg ut som en MG ponny! Zwiers arbete var draghjälp idag och tja han var ju alltid först..
 
Jag började rida han och så fort vi kom på gräsänge så började han takta haha så söt asså han hade verkligen problem med att hålla sig i skinnet, ville absolut inte stå stilla när vi skulle komma övernes om gren att träna haha bra med pigg ponny iaf! Så tränade allt möjligt, mest med Soppan och Z hade vi lite mer staffet bara lixom medans med Soppan var det att hoppa av och upp och pricka rätt osv. Sen bytade vi efter en stund så jag osså fick öva på Soppan. Tja det gick väll sådär, vi fick henne inte att galoppera brevid oss men trava fick vi haha annars så var hon snabb i svängar och så!
 
Sen red vi hem och Sharon fixade Z snabbt och släppte ut han i hagen medans jag skrittade i paddocken. Skulle öva lite "uppsittningar" i galopp haha visste bara inte hur vi skulle börja... Märkte att det blev jättesvårt på volt och att det måste gå i galopp... Övade lite position bara stillastående osv och sen körde vi på. Sharon sprang med henne medans jag skulle upp haha! Och otrligt nog kom jag upp två gånger i galopp och den sista är jag så nöjd över! Efter den (hade testat många gånger men då hon inte galopperade var det svårt) så var alla tre supertrötta och genomsvettiga så skrittade av och sen spolade vi henne och ut i hagen. Han tvätta ur vattenkaret och fylla på nytt vatten, laga staketet och mocka en del av hagen innan vi stack hem! 
Hade ställt upp mobilen på pallen så fick med mi fina "uppsittning"!

¦ Andra Hästar >> Surprise >> Vardag

ridning 2k15

Okej orkar inte blogga så mycket haha har ej lust lixom, vill bara inte alltid dela med mej av hästlivet ni vet??
 
Aja red Soppan och det gick bajs och orkade ej bråka med henne så tog gramanen resten av ridpasset.. Asså det gick ju bättre men hela ligger ju att vi ej ridit seriöst på överlänge så hon har blivit lite bortskämd med att gå som hon vill. Så är mest bara att köra om lixom, helt vår egna fel ju men tycker inte det är någon stor förlust för när hon väl fattat vad vi vill så gör hon det. Övade lite galoppombyten men var ju så längesedan så fick hålla på jättelänge tills hon fattade?? Aja efter det droppade hon av svett så duschade henne och ut i hagen..
 
Sen så sprang jag till bussen och missade den med 1 min så när E2 kom med bussen 15 min senare gick jag med dom till stallet igen för de vi skulle gjort med kompisar sket sig imed att jag missade bussen... Så väl i stallet så red jag Falcon lite och tja det gick inte så bra... Han hade inte heller ridits ordentligt så blev väll lite tätt på med han. Skuttade lite och jag fick inte alls till avstånden men men... Sen skrittade vi ut till kullarna och där red jag Fior lite haha han var övertaggad och höll man ej i tyglarna så sprang han ut i galopp med huvet mellan bena?? Haha sen taktade han hem och lekte rädd...

¦ Musik >> Surprise >> Vardag

One direction 2015

Alltså wooooow 
 
Konserten lite i stora drag ur min vinkel som i år var heeeelt annan än Gabbis. 
 
Mina ben orkade inte mer efter två av killarnas låtar så vakterna fick hjälpa mig ur sektionen, varav jag kollapsade framför scenen vilket sedan resulterade i att en riktig biff security fick BÄRA iväg mig bakom scenen. Så fort han satte ner mig tog sjukvårdarna över och jag började sakta men säkert spy upp det jag lyckats konsumera under dagen. Detta var typ inte ens en hel kids-meal burgare så jag spydde mest magvätskor och vatten.. suck..
 
Efter det övergödde dem mig med druvsocker, bricka efter bricka plus att de inte släppte mig ur sikte om jag inte satt med vatten i båda händerna. När jag mådde lite bättre fick jag inte gå ut till sektionen igen, ALLTSÅ JAG FICK INTE FATTA SÅ LEDSEN JAG BLEV???? Alla andra som inte spydde gick gå tillbaka på egen risk men vi som spydde fick inte??? Iof kunde jag typ inte stå så hahahh. En grej som var bra med det hela var väl att Louis kollade ner på mig och vakten när han bar mig så hhahahh jag vinner ändå lite...
 
Idag var jag i stallet och Soppan skötte sig helt ok. Red lite dressyr, dock bara skritt och trav då vi stack tidigt därifrån!
 
 

¦ Cute boys >> Gaby >> Sharon >> Videor

One Direction 23/6-2015

 

¦ Cute boys >> Gaby >> Musik >> Vardag >> Åsikter

okej så inser nu

Att jag bloggat extreeeeeeeem dåligt?? Se det som en lite uppfriskande bloggpaus från min del haha hoppas jag kan komma tillbaka på fullo nu chansen är liten såhär PRECIS EFTER 1D KONSÄREN men kan alltis försöka.
 
Iaf om jag ska dra hela gårdagen så kommer ni säkert inte orka läsa haha men kan säga lite viktiga punkter haha typ, kom dit vid 9 och började köa med alla andra på blå och de var redan en del där så blev lite orolig. Iaf sen vid 3 så reste sig någon dåre framtill så alla reste sig och pressade framåt och dumma som Ullevi är hade de INGEN plan alls så hälften svimmade bara i den första pressen lixom hur dumma får de bli?? Började ju snacka med alla fans om att vi hade fixat det bättre osv hah de va kul at snacka med göteborgare för de pratat så lustigt haha aja ALLA på blå kom iaf överens om att klaga på Ullevi sen för att de hade för lite koll haha vet ej hur det var på röd men de är ju de värsta så aa... Iaf så efter typ 2,5h där så började äntligen insläppet för oss men eftersom det var typ 10k i blå och 4 vakter så fick de typ gå undan för att inte bli översprungna hahah. De typ "håll inte i varandra" och så tränger jag mej förbi med A och S i vars en hand haha och nästa bara "Spring inte" och en brevid oss "IN MY ASS ATT VI INTE SPRINGER" och alla bara skrek och sprang och detta var innan vi var inne i arenan haha, och vi fick typ komma in tidigare för vi had einte fått lila band haha så de var endå bra att alla vakter och så var helt borta och inte planerat något.
 
Sen väl inne i arenan kom det tryckvåger, och allt haha höll på att trilla typ 3 gånger så alla drig upp varandra haha aja sen hade de så SJUKT dåligt vattensystem asså kolla vaktern asprutade vatten i munnen på de de nådde till MEN DE ANDRA FICK INGET så sen fick typ hälften bäras ut och DÅ får man typ överflöd med vatten alla bara skrek "HUR KAN DE VA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT GE OSS VATTEN???" till vakterna så typ efter 2h av tjatande fick man i sig en liten minizip av vatten för alla var överens om att det måste räcka till alla lixom de var KÖSYSTEM på en vattenflaska... Aja sen när förbande kom (först The Fooo och sen McBusted, och de gillar jag) så var alla redan påklistrade på varandra men sen när killarna kom... skojjar ej men typ kysste varandra i bakhuvet, alla sjöng i någon annans öra, hade amrbågarna på den framförst axlar ja you name it..
 
Så nu börjar det bli långt så säger bara att det var sjukt underbart och den bästa hitentills för de tackade sverige så sjukt mycket och snackade lite svenska och var helt glada och roliga och jag hade bra plats (separerades från S och A, S berättar om sin) och sen så sov vi i bilen hem och ja, nu är jag hemma hemma och så ska fixa en film på alla highlight och länka den sen!!!
Mina bilder men om man vill ha dom kan man ta dom skiter i haha vet ju att de är min ahah
Där typ stod jag fast andra sidan för detta va röd vi stod på motsatt!
 
Vill ni ha fler print screens får ni kommetera det annars länkar vi bara till filmen med highlight alltså inte alla filmklipp vi filmat!!

¦ Stallet >> Vardag

you cant spell school without i want to stab myself

Hallojsan! Några dagar sedan sist.. Har inte haft något roligt att blogga om då jag inte varit i stallet förrens idag, och det jag gör hemma är långt ifrån intressant då jag själv inte vet vad jag gör haha. 
 
Men jaja, var i stallet väldigt snabbt idag, Visade E vad hon behöver veta nu när hon ska passa Soppan medan vi är borta, dock var det inte mycket som hon inte redan visste haha.
 
Som sagt så åker vi iväg imorgon, längtar såååå mycket! Woho, blir nog lite dålig uppdatering kan jag tänka mig, men tyvärr så är ni lite vana vid det blööhh.... 
 
Clara är här nu så byeeee
 

¦ Vardag

if deserts could tell jokes they would have dry humor

Hej hej! 
 
Idag är det torsdag även om Clara trodde det var måndag men det är okej. Det är sommarlov. Har varit hemma hela dagen, förutom när jag och Gabbi var och hämtade våra cyklar. Dom hade alltså inte blivit stulna utan flyttade tur i oturen eller nåt... Tog ett tag att cykla från jägers till oss men hem kom vi. 
 
Alla gick och la sig förutom jag typ och sen kom Sara och jag tvingade henne at kolla 1D filmen så nu turnar jag henne till ett fan. Åt man och snackade gamla barprogram till och med mamma kom ihåg ett intro till mitt favorit program som liten hahah. Kollade lite mer film och nu har vi precis ätit kladdkaka med te och jordgubbar. Gabbi och Sara stack hem till henne för att hämta Pettson och Findus PC spel så vi kan spela haha nördar? Japp. 
 
Passar på att blogga nu när dem inte är här!

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

regn regn och regn

Skojjar inte, himmlaguden bestämde sig att gråta ihjäl sig precis när jag och Clara skulle till stallet?? Aja sen lixom regnade det inte så himla mycket utan bara "lite" och mycke uppehåll. Aja red iaf ut på långa slingan så typ vi var helt ouppmärksamma så hästarna bumbsade in i varandra haha men som tur är de kompisar så gör inget haha. 
 
Hem stannade vi på jägers och åt på BK och sen kom Sharon så hämtade v våra cyklar lite längre bort därifrån för de hade blivit flyttade från centralen hehe de var felparkerade hehe nu har vi lärt oss vår läxa, parkera bara i cykelställ och om det nu inte finns några lediga på några kilometers avstånd parkera ändå dom i cykelställ!! 
 
Jaha cyklade hem hela 70000km från jägers som var rena helvettet då jag var blöt av regn och sen blöt av svett så de var ju underbart. Tror de har förvaringen långt åt helvette bara för att alla ska få sig ett extra straff att cykla hela vägen hem osså för de skyfflar ju bara bort cyklar från C och T som är lika långt borta typ... Aja kom hem och duschade och så väntar vi på S så hittar vi väll på nått hemma!
 
Juste ringe vårdcentralen imorsen osså pga problem med min sömn och nope inte för att jag inte kan sova utan för att jag bara kan sova typ har nog nått fuffens med nån dum körtel för har många sympthom på den punkten så ska dit och ta lite prover så får vi se.

¦ Surprise

how long is a brb until it becomes a gtg

 

¦ Stallet >> Surprise

Sextonde juni tvåtusenfemton

Clara sov här igårkväll, lite spontant men ändå. KOllade film och typ inget annat haha. 
 
Åkte till V.I med Ester också klockan tio ungefär och hade då med henne som fotograf. Stod ett hinder uppe i paddocken så skuttade det typ fem gånger annars övade jag på övergångar. Hon var ganska loj och ville inte fram men när hon väl va framme gick det inte att ta tillbaka henne så blev ganska irriterad... Gick väl bättre mot slutet dock! Skrittade iväg till lilla gräsängen och övade på lite staffet eller liknande och det gick bättre. Där taggade hon minsann till! 
 
Bytte buss på Södervärn och åkte till Jessie med Ester. Där fixade vi vad som skulles och så red Ester lite i paddocken. Nu red jag ju inte själv men hästen såg lite lat ut hahah! Stack hem strax därpå och hoppade av hemma hos Clara för att hämta spel! 
 
Gick hem eller ja, en bit och sedan tog jag bussen och möttes av att vi inte har något fkn vatten. Alla hus i kvarteret och grannkvarteret har inget vatten så de har öppnat upp en sån brand vatten grej där vi får hämta. Fantastiskt visst?????
 
Kommer fler bilder!

¦ Andra Hästar >> Vardag

i’ll pay you $7 to have a crush on me

Lite så när en viss nsygg kille alltid lämnar kattmaten hos osså och jag alltid lyckas vara hemma haha så får alltid strirra ihjäl mej på han..
 
Annars har jag sovit och är fortfarande trött? Mamma kollade upp om någon körtel som orsakar alla mina sympthom så ska beställa tid hos läkare och kolla upp det. Annars så koller Sarahs minishettisar och Zwier till betet!! Wiho superglad! Ska få rida Zwier typ en gång i veckan då lite lätt bara för han är typ bäst? Och sen ska jag träna trix med minisarna osså hihi!
Bästa hästen efter Soppan.

¦ Vardag

for many years

Ahhhh just look at me!! Blogining and all??? 
 
 
Uhh.. vet inte när jag sist bloggade, men hade faktiskt tänkt blogga igår men sen blev jag så insatt i #zayniscomingback taggen på twitter så jag fick prioritera lite.. Igår gjorde jag exakt ingenting, satt hemma och kollade youtube och film annars inget haha.. 
 
Idag har jag gjort exakt samma sak. Exakt ingenting alltså. Hittade en ny FF (skjut mig någon) så har läst frenetsikt på den haha. Imorgon ska Ester med till stallet så kommer bilder imorgon. Blir nog lite gymkhana på gräset eller lite dressyr får väl se!
 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

tjohej

Åkte till stallet vid nio och första dagen med sommarkort!
 
Iaf, fixade Soppan ute och gjorde henne redo för mounted games ute på gräset. Tog med en hink, rycklåda (sån blå ni vet?) och en tub så övade jag lite hämta upp från marken, släppa i hinken, springa med henne brevid osv. Det gick superbra, måste bara öva på att träffa hinken haha och Soppan måste tränas i att svänga snabbt! Nerifrån marken lyckade hon komma upp i galopp osså så det är jättebra! Elin och Chanel var lite motståndare ch tror det hjälpte henne haha. Sen hjälpte jag dom att mocka hagen innan vi stack hem!
Prickade faktiskt den gången haha.
 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag >> Videor

Hoppning - FILM

Idag hoppade jag med Soppan.
 
Gick väll hyfsat bra, hade lite fluxigt med kombon för antingen blev det 1 språng i första eller 2,5 så hon hoppade åt sidan ibland men sen gick det bra. Hoppade den på kanske 70cm alla eller något tror jag. Sen en oxer på 110cm kom vi över flera gånger felfritt så superstolt! Hoppade Falcon lite osså mest för att han gick omkul med E en gång och sen blev hade lite rädd för oxern så tog över men det gick sådär mycket bättre alltså haha gud han är speciell den hästen. Soppan dummade sig supermycket idag osså när jag spolade av henne, asså första 3 min gick det prima men sen blev det kortslutning i hennes lilla ärthjärna så typ fick hon spel och ja haha men tillslut vann jagb endå. Aja sen så skrittade och travade jag Chanel lite barbacka osså haha bara för att ta till min Gabbimagic haha. 
 
Så här är en liten film från idag!
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

heta som attans

Jaha, vaknade lagom till halv tolv bussen till stallet. Det underbra idag var att bussen hade AC och att de var typ 3 gånger så varmt ute som i bussen haha härligt!
 
Iaf, tog in ploppen och red en sväng barbacka, långa slingan och över vägen sen ner genom skogen igen. En runda med blandat i både skritt, trav och galopp. Lite smårädd för allt möjligt men i det stora hela gick det super. Efteråt fick hon sig en dusch och idag sa hon inte ifrån, kunde till och med sprurta vatten i huvet och hon gjorde inget haha varmt eller?? Sen fick hon agera gräsklippare i gången mellan hagarna så satte upp provisoriska linor ifall hon skulle vilja sticka men ganska säker på att gräset håller henne kvar. Tömde och rengjorde deras vattenkar oh fyllde det, mockade hagen och sen smetade jag på solkräm typ 5:gången på hennes nu smått brända mule... Sen så testade jag och C en massagedelfin på henne i stallet och när hon vant sig vid ljudet så var det superskönt tyckte hon! peciellt på baken vid skinkorna och svansroten då hon själv ställde sig i positioner hon tyckte var sköna. Efter ca 30 min med delfinen så släppte jag ut henne i hagen med ytterligare ett lager solkräm på mulen och flughuvan (täcker mulen) men Soppan tar alltid av sig den under natten...Stack sedan hem och nu forsätter jar kolla OITNB!
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise

Första sommarlovsdagen

Bestämmde med Clara igår att vi skulle dra ner till sjön med hästarna så tog 1 bussen till stallet idag och fixade och så. Plockade bort en fästing på Soppan, fixade runt omkring hästarna och sedan red vi iväg. Tog ungefär en timme till sjön, så som sist tänkte jag tvinga ner Soppan i alla fall så hon stog med alla fyra i vattnet. 
 
Det gick över förvänatan och hon gick ner nästan direkt och det slutade med att vi var blöta från topp till tå av alla galopper genom vattnet! Shit så busig hon var alltså. Hon älskar vatten mer än mig typ haha. Hon tog ner huvudet mellan benen när vi var uppe på land och typ krullade sig och skuttade och skakade på sig och Spirit hade fkn damp och jag och Clara var helt jävla blöta och alla tittade på oss och våra köttbulleponnyer och solen brände och ja, det var bra. 
 
Brännde en fin bonna bränna men det är ok. Har hela sommaren på mig att fixa den på nåt sätt hah.
 

¦ Djur >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Promenaddag

I och med att våar cyklar blev stulna och att vi inte har zon-kort längre och att sommarkortet inte börjat gälla än och att vi inte laddat vårt jojo-kort fick vi gå 2,5km till skolan, eller ja där vi skulle ses med skolan. 
 
Snackade lite, chillade, alltså inget speciellt. Vissa spelade brännboll och andra gick på lina och lite sånt. Käkade mat och chips och sedan gick vi hem igen.
 
Klockan tre tog jag bussen till stallet. Skulle ladda busskortet men kortläsaren var sönder så jag fick åka gratis haha. Fixade fodret till hästarna i stallet och tog sedan in Soppan. Red ett ganska så originellt dressyrpass då det var ett tag sedan. Gick över förväntan så jag är nöjd. Spolade av henne innan innan hon fick sitt käk i hagen! 
 
Snackade lite med Ester och Clara sedan och gick till bussen ingen. Snacka om att ha blåsor på fötterna och då har jag ändå gått i walking-skor... Har alltså sammanlagt gått 8km idag, plus allt annat spring på sina ställen... uhh ska sova nu typ haha
 
Så söta mina snäckor kan vara ♥♥♥
 

¦ Djur

tumblr makes me want to watch a lot of movies and read a lot of books but i dont have time because of tumblr

 

¦ Djur

if ur looking for me i’ll be in the trash

 

¦ Djur

what if lawn mowers are so loud because they have to cover the screams of the grass being massacred.


¦ Djur

u hate me?? wow so much in common already

 
 

¦ Djur >> Vardag

Det kan lika bra stå skog.

Idag har vi varit i Köpenhamn med skolan. Djur + Hund, Åk 1 & 2 var på Zoo. Det var dödligt varmt i DK, men gud vad härligt. Fick gå fritt inne och käka när vi ville så jag, Gabbi, L, L och K gick runt tillsammans. Hade med kameran så fotade typ det som gick att fota haha.
 
Kom hem efter en massa pendlign och bte av tog och långa promenader, till ett regnigt Malmö.Trevligt. Inte nog med det , åde min och Gabbis cyklar har blivit stulna så fick anmäla till polisen och när mamma kommer hem så anmäler hon till försäkringskassan. Helt sjuk vad det själs cyklar här nere alltså. Blir så arg.
 
Lägger upp några bilder men ni ska veta att det är ganska svårt att komma åt i en bra vinkel då man gärna tittar på djuren från ett högre perspektiv.. Eller så är det en massa galler ivägen. Eller så ser man inga djur alls.
 

¦ Surprise

not broken, just bent

ALLA BILDER TAGNA AV CLARA NILSSON.

¦ Surprise

the brain is a funny place


¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

lovade att blogga

..När Clara skickade några bilder på mej och Sup från igår!!
 
Okej så igår åkte jag till stallet på em med Clara så fotade jag först henne sen fotade hon mej och Soppan lite på kullarna. Böjde henne sen men hon visade inget så går igång med ridningen nu igen! 
 
Idag var vi i skolan, hade betygsnack osv lite på fm och på em hade vi kulturella med tvåorna. E och J tog Soppan själva idag och det har gått bra så japp, var lite nervös haha för det är första gången vi överlmnar Soppan till någon som inte har häst i samma stall som vi. Men ingen av oss orkade åka och E ville åka så då blev det så! Kom hem och sov från 3 till 7 typ heheh sen så åt jag och lekte med missen lite och kollade GoT. Clara har skickat 4 bra bilder nu (hotade med att jag inte tänkte blogga innan hon skickade några bilder) och då blev det fart på henne!
 
Så fyra superfina bilder från igår!

¦ Vardag

smoke whatever you've got left

Igår var vi hos pappa, lillan fyllde år så ja.. käkade och lite sånt. Lyckades glömma mina nycklar också men annars var det väl ok. Var JÄTTEVARMT igår OMG. Efter att ha chillat hemma ett tag stack vi ut men några kompisar och fånade runt på en skolgård.. 
 
Idag, var jag först med mamma i stan och sedan har jag bara varit hemma! Imorgon är det kort skoldag, likaså resten av veckan. Mamma åker iväg också så är hemma typ hela veckan själva! Var riktigt fränt väder idag också! Såååå skönt.
 
Ska man skratta eller gråta? Nu är det inte långta kvar heller!

¦ Andra Hästar >> Natur >> Stallet >> Surprise >> Vardag

flaggedagen

Svenska flaggans dag firas med en åktur till skogen med A och Izac!
 
Blev hämtad på morgonen och fixade hästisarna så åkte vi till skogen med dom. Tog ca 5 min att lasta Sup så är endå nöjd! Red en ca 1,5 timmes runda i skogen och sen körde vi hem igen. Var superhärligt, åskade och regnade när vi åkte till stallet men slutade lagom till att vi körde ut med transporten. Väl i skogen blev det så himla tropiskt varmt så vi och hästarna var helt sjukt genomsvättiga efter rundan. Men det var kul, Soppan höll sig tätt bakom Izac och blev lite smårädd för utkikstorn eller fasaner men i stora hela var hon superduktig. Skrittade mest (lerigt) och på de sträckor de gick så galopperade vi på och sen travade vi när det gick. På hemvägen tog även det ca 5 min att lasta. När vi skulle lasta ut så droppade hon bokstavligen av svett haha asså det var skum vid bröstan stackar + att hon skakade av räddsla... Åh tvingar ponnyn att åka transport så hemsk jag är... Men men, hemma så duschade vi av dom och sen rullade sig Soppan i hagen och återgick till att beta. 
 
Åkte sen vidare till trellehulla och var hos pappa där L hade kalas. Åkte hem vid 5 och hemma nu!

¦ Gif's >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Värmeslag och skrikande ungar

When you realize it's friday
 
Startar med en fin gif på kära Kian. Var ju som sagt lediga idag så passade på att sova till nio och sedan satt jag vid datorn innan jag stack till stallet. Det var sjukt varmt ute idag så räckte med kofta, både när jag cyklade och red eller whatever.
 
Clara var i stallet när jag kom så hon hjälpte mig även att kolla Soppan lite när jag red, då hon inte känndes heeelt ren men som både jag och Clara tycker så är det en så otroligt liten - om man nu vill kalla det hälta - att det borde gå över i slutet av veckan. Longerar lite till och så sen får vi väl se, kanske blir kiropraktor eller något..
 
På vägen tillbaka hoppade det på en skrikande förskola som vi hatade på, snackade även gamla tanter och gubbar, idioter på cyklar och bakom ratten och ja, vi kom fram till att vi ska platta alla som irriterar oss när vi kör med marken haha!
 
Har suttit vid YT och tumblr sedan jag kom hem och ska nog forstätta med det haha. Annars kanske jag kollar film eller läser lite!
 

¦ Gif's >> Vardag

andra artister live

En lista i ordning på band eller artisters var konsär jag hade velat gå på nu när där de hade spelat sitt nyaste album!
 
1. You Me At Six
Har gillat deras låtar ganska länge och precis som 1D är de bland de enda bands låtar jag gillar typ alla på ett album mycket! I detta fall gillar jag deras album Sinners never sleep bättre än Cavalier Youth men båda är bra!
 
2. Fall out boy
Väldigt svårt att välja mellan 1:an och 2:an för gillar dessa extremt mycket osså. 
 
 
3. Arctic Monkeys
Mmm deras låtar är ju perfa. 
 
4. The 1975
Dessa gillar jag egentligen väldigt mycket men gillar typ bara 4-5 låtar av dom men iof gillar jag dom supermycket..
 
5. 5SOS
De skulle ju varit förband på förra 1D konsären så var ju superglad för fick lixom två i ett men nähä de fick förhinder eller något ju så.. Men deras låtar är ju endå bra så.
 
6. The Maine
Gillar några av deras låtar med, kanske inte så jag vill gå på deras konsär men de har bra låtar haha.
 
 

¦ Vardag

Alrighty

Idag var det väldigt fint och varmt väder. OMG???? JAG VET
 
Var i skolan, skrev sista matte nationella (från 2k13 dock) och de gick väl bra, hoppas på ett B nu haha, nej men skämt åt sido, det gick bra. Efter det käkade vi på Thai och jag åt med pinnar så det tog ett tag men det gick hahaha och efter det kollade vil vilm och sedan slutade vi! 
 
Var filminspelning här på gatan så fick vänta med att köra förbi men ja, har bara varit hemmea och kollat YT och läst lite. Gick och handlade godis med Erika men som vanligt så vill jag inte ha godis när jag väl har handlat det.. 
 
Imorgon är vi lediga så ja, långhelg!
 
Bby

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

longera

Okej så efter att jag bloggat så blev jag som vanligt megatrött igen så gick och la mig... Tanken var att ta 3 bussen till stallet men när larmet gick sket jag i det haha + att sen kom mamma hem så pratade de överhögt så kunde inte somna igen...
 
Var lagom arg för 1) fick inte sova mer 2) min mobil hade fuckat ur så kunde inte göra något med den och 3) såg ut att börja regna OCH JAG ÄR SÅ HIMLA LESS PÅ REGN. Åkte till Telenor eller den operatör vi har på davidshall typ men där fick de såklart igång den precis när han skulle ta den till reparetion så startade den hah jaja. Var redan halv arg för sömnen och att det typ skulle börja regna och jag skulle till stallet så stannade till på Sci Fi bokhandel och kollade mig blind på böcker, dvd:er och samlarfigurer... Från den bokhandeln går man alltid hem med 50/50 känslor för kan aldrig köpa nått där men blir hemskt glad av att se allt där för allt är typ underbart... Aja hem och sen vidare till stallet.
 
Longerade Sup och det gick bra och hon var ren. Men sen när det gått finfint i typ 15 min så började hon med sina klassiska utfall nr jag skulle fatt galopp. Åh hade dock inte ork till att bli arg på henne så tog bara ut henne på volten typ 100 gånger och sen när hon travade fint i båda varven gav jag mig. Gick med henne en bit på grusvägen löst sen. Mockade hagen och sen hade vi tid sp höll E2 sällskap att mocka deras hagen sen stack vi hem!
Både jag och Sharon har bestämt oss för att investera i en longergjord under FHS (de brukar ha sånna fina där) och någon inspänning och longera henne regelbund så hon får gå rätt men utan belastning på ryggen.

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Vardag >> Åsikter

hastnet top 5

En ponny jag gillar mest under 10 000kr på hastnet just nu:
Annonsen på denna lillen är HÄR och bilden är också lånad därifrån! Han hade jag velat ha för jag gillar små häst men behöver endå en lite större om jag skulle vilja rida han ibland. Hade ridit in och kört in han sen hade jag nog ridit och kört han och haft någon mindre som tävlade han!
 
En ponny jag gillar mellan 100 000-150 000kr på hastnet just nu:
Otroligt nog fastnade jag inte riktigt för någon mne denna var iaf fin haha. Annonsen finns HÄR och bilden är även därifrån!
 
En storhäst till dressyr under 100 000kr som jag gillar på hastnet just nu:
Inte för att jag egentligen skulle vilja ha en storhäst men denna föll mej lite i smaken! Annons HÄR och bild lånad därifrån.
 
Och av dessa tre måste jag säga att russet är de jag hade köpt även fast jag hade haft råd med annan haha.
 

¦ Djur >> Vardag

sorgsna varaner

Idag var det reptilcenter då. Var modig nog att gå in i TVÅ terrarier eller ja djurbehållare asså de första hade apor, leguaner, sköldpaddor och gigantiska paddor. Tanken var att jag skulle hantera leguanerna men den räkte tungan åt mej så kände mig inte alls manad till de haha den kunde ju attackera mig!! Så jag skulle minnsan klappa aporna som för den delen inte är det minsta tama. Så jag pillade och den mest modiga av dom hade sin ena fot på handen (med handske dock) och bet i handsken hahah sen så började F kansta mjölmaskar typ sä nära mej (skulle ge till apan sen) men asså dessa gigantiska paddor började hoppa runt där skojjar inte när de utanför glaset sa att jag ska kolla var jag går så jag inte trampar på dom så vänder jag mej om så typ vid min häl sitter denna megastora äckliga padda så jag typ hoppar upp på glaset (finns en liten upphöjning haha) så stod där sen innan jag gick ut... Aja de andra terariet skulle jag osså klappa leguan men den sprang iväg...
 
Tog upp lite dabbisar och svara faror med men de är jag ju inte rädd för så aa.. Höll mej på avstånd när kackerlackorna togs ut och typ F kom så himla nära mig med en vandrande pinne (stoooor) så typ fick hjärtstopp. Höll på med Berit och Göran (kameleonter) och de är typ de bästa djuren där efter Charlie (hunden haha) för de går roligt, är snälla och fina. Hoppas senare på att de får en unge som jag kan döpa till Helge. I övrigt var det vi som döpte dom idag hahah.
 
I början så matade vi oss huggormsbäbisar men de var lite läskigt för F hade dom på bordet så slingrade de sig asså lovar de ville äta mej även fast vi frestade med musungar. Sen klipte vi huvet av dom osså haha, de döda musungarna då. 
 
I skolan fixade vi med akvarier och jag gick väll mest runt och skvätte akvarievatten på mina medarbetare och när alla de gav igen så blev jag lite blöt haha inte för att det pissregnade när vi cyklade hem sen men ja...
 
Var inte hemma länge förrens jag blev hämtad av M för skulle till trellehulla och kolla på L's uppvisning med skolan. Var väldigt gulligt hahah och sen åt vi på donken innan jag tog bussen hem!
Anledningen till rubriken var att en av F's varaner spg så himla ledsen ut så vi typ stod hos han i evigheter och försökte muntra upp han men det gick inte... Typ den blicken som på bilden men denna var ljus och låg ihopklämd asså fatta känslan...
 
Men wow vilket lång inlägg!!

¦ Kreativt >> Surprise >> Vardag

i should really stop developing crushes on people i can’t touch

Tisdag. 
Reptilcenter.
Kameleonter.
Skolan. 
Akvarier.
 
Sedan staaaaall i det fina vädret. Synd att man är hästägare i alla väder haha. Det pissregnade hos oss här i trevliga Malmö, men då jag tar Soppans hälsa framför allt så blev det ändå longering! Ingen hälta syntes idag heller så longerade i skritt och trav i båda varven i ca 30 min innan jag stack till bussen igen! 
 
Kom hem typ nyss och spelar HW! 
 
Asså fkn fan-art jag döör
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

trululu

Idag var det sista dagen på APL. Aja red Harry och Beauty som vanligt och de gick väll bra. Mockade osså lite för de hade ont om personal. Var och släppte en häst på bete osså och fyllde vatten. Annar så ja, snackade med L mycket haha åt lite bullar osså. Trevligt trevligt. 
 
Hemma nu och har spelar lite hw japp.

¦ Redigering >> Surprise

I hope you've enjoyed watching endless stupidity


¦ Surprise

*aggressively likes Sweden’s song the best but hates Sweden for being the straight A student when it comes to Eurovision*

Jaaaa jag glömmde sätta på pannbandet igen okej.....

¦ Surprise

why test on animals when there r people who r rude to waiters


¦ Natur >> Stallet >> Surprise

is ellen even hosting or is she just hanging out with famous people

Kände att jag hade väldigt ont i ryggen idag igen *suck* så stannade hemma från praktiken idag. Tog några Alvedon och sedan sov jag till nio igen.. 
 
Tog bussen klockan tio till stallet eftersom Gabbi inte orkar åka till stallet efter praktiken och någon var tvungen att kolla Soppans ben så blev det så. Tog med kameran så knäppte några halvtaskiga bilder i hagen och när jag promenerade i skogen med henne. 
 
Fotade lite i hagen när jag kom till stallet och sedan tog jag in snäckan. Borstade och gjorde henne fin, klippte hofskägg och kronranden och efter det ränsade jag och gick ner till paddocken. Longerade henne i båda varven och ingen hälta syntes men vi fortsätter med att longera och promenera och så tar vi det lungt och kommer igång försiktigt mot slutet av veckan! Hon har antagligen bara vrikat sig lite i hagen eller liknande! 
 
I alla fall, bjuder på några bilder eftersom det gör många av er glada! Kram.
 
Det har börjat blomma så fint överallt, särskilt i vägkanten! Och såklar monster Soppan som faktiskt hade sin flughuva på sig idag hahaha