One direction 2015

¦ Musik , Surprise , Vardag
Alltså wooooow 
 
Konserten lite i stora drag ur min vinkel som i år var heeeelt annan än Gabbis. 
 
Mina ben orkade inte mer efter två av killarnas låtar så vakterna fick hjälpa mig ur sektionen, varav jag kollapsade framför scenen vilket sedan resulterade i att en riktig biff security fick BÄRA iväg mig bakom scenen. Så fort han satte ner mig tog sjukvårdarna över och jag började sakta men säkert spy upp det jag lyckats konsumera under dagen. Detta var typ inte ens en hel kids-meal burgare så jag spydde mest magvätskor och vatten.. suck..
 
Efter det övergödde dem mig med druvsocker, bricka efter bricka plus att de inte släppte mig ur sikte om jag inte satt med vatten i båda händerna. När jag mådde lite bättre fick jag inte gå ut till sektionen igen, ALLTSÅ JAG FICK INTE FATTA SÅ LEDSEN JAG BLEV???? Alla andra som inte spydde gick gå tillbaka på egen risk men vi som spydde fick inte??? Iof kunde jag typ inte stå så hahahh. En grej som var bra med det hela var väl att Louis kollade ner på mig och vakten när han bar mig så hhahahh jag vinner ändå lite...
 
Idag var jag i stallet och Soppan skötte sig helt ok. Red lite dressyr, dock bara skritt och trav då vi stack tidigt därifrån!
 
 











Kom ihåg mig?