¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Har ni anabola i gräset eller?

Okej så red först dressyr i paddocken. 
 
Det gick helt ok, tränade på galoppombyten över bom på en åtta och hon gjorde fel några gånger men sen så blev det rätt! Massa beröm och sen klarade hon det en gång till i andra varvet. Travade av och skrittade sen bort på skogslingan men hon har varit så rädd där nu sen hon hoppade ner i staketet och fick sej en stöt men idag kom vi mer eller mindre förbi utan större svårigheter! Lite fnys som vanligt och spännd häst men kom ända till slutet på slingan och sen kund ejga vänd aoch då blev det fart i hästen! 
 
Sen så betade jag henne i typ 30 min innan hovis kom och fixade hennes fossingar. De är fina och friska och växer som om det är anabola steroider i gräset tyckte hovis haha. Aja det är tecken p¨å friska hovar så man klagar ju inte. Han mocka hagen och snacka med E2 en stund då vi aldrig lyckas matcja tinderna i stallet längre... Hem och idag var pennyn men och det gick bra!
 
 

¦ Gaby >> Vardag

bloggar värda att klicka in på

//josäfins blogg//felicias blogg//sandras blogg//linns blogg//myes blogg//emmys blogg//andreas blogg//
 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise

why be racist sexist homophobic or transphobic when you could bE QUIET

Åkte som sagt till stallet vid tre. Kom dit ungefär halv fyra och tänkte fixa hästarnas mat men så hade A redan gjort det så det blev bara att ta in Soppan direkt istället. Soppan fick agera cowboysar häst idag då jag bara planerade att rida ut en sväng till kullarna. 
 
Då hon vilat i typ två dagar [och då hon alltid har rådamp på kullarna] så gick det jäkla fort hela ridpasset. Spelade ingen roll om det var skritt, trav eller galopp utan hon bara pinade på för livet. Men men, annars gick det bra, hon var lätt i handen och lyssnade fint på skänkelhjälperna. Efter en timme eller så skrittade jag hemmåt och möttes av att A fodrade hästarna. Hon hade tagit fel på dagarna [inte för att det gjorde mig något haha] så jag sa att vi kan ta hennes tisdagsfodring istället!
 
Mockade hagen och gosade med ponnyn innan jag stack hem!
 

¦ Gaby >> Outfits

outfit

Edit; var så längesedan jag gjorde en outfit att jag glömde hjälmen haha...

¦ Gaby >> Kreativt >> Vardag

And sometimes death seems better than the migraine in my head

Twenty One Pilots <3
 
Aja kom hem igår vi ett efter att ha varit med kompisar och haft myskväll med film och godis. Pallade ej sova där haha. Vaknade typ 10 och satt vid datan fram till tolv sen gick jag och la mig. Vaknade vid 5 igen haha... Ska städa lite nu...

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

a friend isn’t your friend until they defend you in your absence.

Jaha. 
 
Igår så gaddade vi oss. Är jättenöjd med hur mina tatts ser ut, kommer nog bli ett par till! Tattueraren var jättenogran och pillade länge med tattsen, även fast dem var så små, rekomenderar Zoi tattoo starkt. 
 
Annars var vi på stan med kompisar ett tag efter, sedan stack vi hem till oss med Sara och efter det, vid typ nio på kvällen drog vi till Jocke för att se på film. blev ingen film för min, Erikas eller Saras del då vi inte pallade stanna men de andra var kvar ett tag till. Jag kom hem vid halv tolv eller något och gick och lade mig nästan direkt. 
 
Liam fyllde 22 igår också, så grattade han på twitter såklart men han får ett GRATTIS BBY här också. 
 
Vaknade för någon timme sedan och har hunnit tvätta mitt hår, och nu ska jag läsa ff:s hahah jag är omöjlig.. Vid tre ska jag till stallet och fodra hästarna samt hitta på något med Soppisen!
 

¦ Gaby >> Kreativt >> Tumblr >> Vardag

nothing is permanent

Förutom en tattuering!! Två stycken blev, en på armen och en på ankeln! Supernöjd, gjorde inte ont alls på armen men dessto värre var de på ankeln haha men men det var endå ok. Ska helt klar fyllas på med några fler genom åren!
 
Tattueraren hette Markus och snckade engelska och var superduktig och noggran, så starkt rekommenderad på zoi tattoo!

¦ Gaby >> Vardag

movin' her body all around

Händelse i skola idag:
 
*Det går hemskt dåligt för Tor att visa oss hur excel funkar och allt bara blir fel när han gör det*
 
Tor: Äsch, någon av er kanske har en funktion ni använder er av i excel?
 
Agaton: * räcker upp handen och får ordet* Jag brukar ju använda mig a krysset längst upp till höger.
 
*Hela klassen + läraren skrattar och han stänger ner programet och vi skiter i det*
 
Ok, så de var word och excel på förmiddagen men hade mest redovisningar för blev ju konstigt i onsdags. Sen åt vi på kina och efter lunch så skule vi bara göra en utvärdering av veckan. Helt onödig vecka för tvåor och treo så alla gick ju loss på att skriva det på utvärderingen haha.
 
Annars kom jag hem och sov tills nu!

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

botvacc 3

Sovmorgon och det bar iväg till stallet vid 8.
 
Fixade henne och gjorde henne fin till att vet skulle komma och ge sista dosen botvaccin. Klippte manen, kronränderna, hovskägg, öronhår och svansen och borstade noga. Fick beröm av en i stallet om att hon blivit riktigt fin och de blir man ju alltid jätteglad av! Hon fick både morötter, ett päron och lite persika + hästgodis i väntan på veterinären. Han kom på bestämd tid och så fick hon sprutan och det gick super som vanligt. Slängde på täcke på henne och Izac då det börjat regna rejält. Han smörja sadel och träns noga och fixa ordning med allt som hänger vid/på boxen och sen gick jag till bussen i regnet. Hoppade av vid centralen och han köpa en sub på matkortet och sen stack jag till skolan. 15 min sen men hade tur att vi fyllde i närvaron på slutet av lektionen och fick äta på lektionen! 
 
Senare idag ska jag fixa video på stall-tour som jag även han filma idag annars är inget inplanerat!
Ärtan idag!

¦ Andra Hästar >> Gaby

mondays are fine, you hate your job

 
 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

saxon laxon

Ok så skolan idag var bajstråkig. Jobbade med fallet hela förmiddagen i grupp så de va ju tråkigt + sen eftermiddagen och sen redovisade vi det. Roligare än så var inte skoldagen inte. Imorgon har vi sovmorgon men jag ska till stallet och Soppan ska ha sin sista botspruta.
 
Annars så åkte jag till stallet vid fyra. Hade brottom så glömde pennyn hemma... Iaf så fixade jag Soppan och var ett tag sen vi hoppade så drog fram en oxer. Barbacka satt jag upp och värmde upp lite. Själva hoppningen gick oväntat dåligt eller vet ej om de var oväntat för vet inte helt vad jag väntade mej heller... Men hon taggade till sen vägrade hon ganska mycket. Hon började redan några meter innan bli lite vinglig men asså på ett "busigt" sett så vet ej vad hon sysslade med. Men sa till henne och då hoppade hon men typ rakt upp och rakt ner haha. Ska säga att jag var redigt duktig som höll mej kvar!
 
 

¦ Outfits >> Vardag

where did the party go?

Idag skulle vi lära oss en sån konstig grej på lektionen som jag inte ens kommer ihåg vad den hette men den gick ut på att alla gör upp sin egna bild av en situation typ. Sååå våra två lärare som vi hade (min favorit bland annat) spelade upp en typ "mini situation" för oss som vi då inte visste va planerad, och typ i en sekund eller två så bara tänkte jag "Min favorit lärare komme få sparken precis framför mina ögon." Det handlade alltså om att han spillt ut kaffe på att jätte viktigt papper och att den andra läraren inte skulle få skiten för det då hon var anställd tidigare än honom och så skulle vi elever då skriva en vitnessrapport om vad som hänt och då fick ju såklart ALLA olika bilder av situationen. Shit så rädd jag blev ett tag hahahh. Det slutade bra i alla fall! 
 
Annars hände det inte så mycket intressant tyvärr...
 
Har kollat lite repgrimmor och halsringar och det blir nog att beställe något lite senare mot helgen kanske. Kommer antagligen också en del överraskningar med bloggen och i samma veva kanske vi i så fall skaffar oss ett nytt objektiv som vi spanat på ett tag nu. Men som sagt, först ska vi ju gadda oss och sen får vi se hur mycket pengar som vi får över hahah
 
OOTD nedanför!
 
//skor//jacka//tröjja//byxor//

¦ Surprise

I’m pretty sure I react to children the same way horses react to plastic bags


¦ Surprise

i went to japan but there were no subtitles


¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

8 - 25 - 2015

Skolan, inget specielt. Fronter, presentations tekninker, säkerhet och HLR. 
 
"När ska man göra HLR? När tycker ni det är läglit?" 
 
"Typ när som," 
 
"Så du menar att man bara ska peka på någon och säga; Du där! Du ser ut att behöva HLR!" 
 
Ja EXAKT så tycker jag och alla andra i min halvt oseriösa grupp. Annars var det väl mer eller mindre en okej dag idag. 
 
Efter skolan drog jag med mig Ester till Soppan och då hon skulle till sin häst efteråt så blev det bara ett kort pass uppe på stubben. Här om dagen red ju Gabby i halsring och jag kände för att testa det med OCH VET NI VAD??? Soppan skötte sig dunderbra och jag är så imponerad över henne! Trodde aldrig hon skulle gå att styra, ännu mindre ute på ett fält. Verkligen något som ska utvecklas! Jättekul när man inte hinner eller orkar göra något vidare seriöst hahhaha
 
Ester fotade några bilder så här är smakprov och sen kommer fler! Ren glädje alltså! 
 
Side note; One Direction tar en PAUS nästa år, dem vet inte när och hur lång den blir, MEN de ska alltså INTE splittras, det har dem själva sagt. Såklart är jag hur glad som helst för dem, för att turnera, släppa album och skriva nya låtar på en och samma gång är mer än vad någon artist klarar av. Så om det är något de är välförtjänta av; Är det defenitivt en paus!
 
 

¦ Kreativt >> Outfits >> Vardag

ootd + skoldagen

Okej så skolan idag var sådär. Ganska tråkig mer eller mindre bara så japp.
 
Tänkte börja med dagens outfit hihi är så nöjd med min klädstil nu så kan vara därför haha! Ska uppdatera om ootd so ofta vi kan!
//backpack//anorak//skor//bandana//tröja//byxor//
 

¦ Natur >> Surprise

I show affection for my pets by holding them against me and whispering I love you repeatedly as they struggle to escape from my arms

You gave me something,
what it is I don't know.
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

3 lite svårare ponnys

Efter att ha rensat datan så samlade jag ihop tre bilder på tre olika försäljningsponnys som varlit lite svårar eän andra!
 
Holthausen Eldamir "Elle"
En D-ponny vi hade i ca 3 månader under vinter 2012-13 tror jag. Hon var dels lite stoig och en riktig enmanshäst. Sen att hon hade problem med tänderna (otroligt nog kollade vi ej det..) utan trodde det var ryggen då hon dels reagerade annorlunda med sadel och barbacka. Vi bytade sadlar osv, testade allt sånt men icke. Hon var dessutom sönderhoppad i DK så när hon såg en bom fick hon typ rådamp och bara skulle inte äns gå nära det. Jag och Sharon kunde hoppa av och rusa ut ur ridhuset för vi var så arga på henne... Men hon lärde mig en del, jag blev otroligt mycket mer bestämd efter att ha ridit henne. Som sagt vae hon även lite stoig så man fick vara på för att hon inte skulle retas med en. Detta gjorde provridningar väldigt jobbiga då hon inte alls ville acceptera någon anna längre... Hon såldes iaf till nån som gillade problemhästar. Dock såldes hon därifrån strax efter igen och åkte runt en del och vet tyvärr inte var hon är nu. Senast såg jag henne i ett stall vi var och kollade på i vintras där de lät henne skena på ett 130cm hinder i full fart och sen blev de förvånaden när hästen drog mot hindrena.
 
Lotta
Charmig och otroligt söt D-ponny. Hon var här ca 2 veckor bara då det ganska tydlig var ett problem att rida henne trotts att hon både tävlat hoppning och dressyr hos föregående ägare. Hon kickade och bockade i skritt som en tok, blev aldrig mer än trav på henne. Det lustiga var att på lina gick det någorlunda bra men så fort mna släppte linan gick det skit. Det var bara jag som ville "rida" henne men då jag redan hade Soppan så hon såldes för nedsatt pris med att hon nog borde kollas upp. Hon såldes tillbaka till DK där de senare fick reda på att hon hade kissing spines.
 
Cruella DeVil "Chilla"
Sto, D-ponny hon med. Hon hade psykiska problem denna damen. Ester red henne mest, jag red henne bara någon gång. Trodde hon hade nått med tänderna men nej. Hon såldes ganska fort trotts allt till en kompis. De hade ute alla möjliga som kollade henne, slutligen fick hon gå på lugnande i en månad för att hon skulle vara hanteringsbar. I nuläget är hon på någon rehab för osäkra hästar. En sån häst man undrar vad den gått igenom.... Vet iaf hur det ligger till med henne!
 
 

¦ Kreativt >> Vardag

Polaroid vägg

Fick mina bilder i fredags och började fixa nästan dir men så kom pappa och det blev ett lite stopp samt att vi sedan stack till MF och jag inte orkade hålla på när vi kom hem vid midnatt.. Istället fixade jag det på lördagsmorgonen. Tog mig lite mer än fyra timmar om man räknar med att ta ner de förra bilderna, med det är lätt värt det i slutändan!
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Vardag

it’s only monday and i’m about 98% done with this week

Förstå måndagen på terminen. En stor suck till det. Vad sägs om rubriken? Accurate?
 
"'Uh' beskriver min dag ganska bra" - Linnea M
 
Quotar min vän, då det nog stämmer in på oss alla. 
 
I alla fall. Måndag. Har nån sån tema vecka skit denna veckan så är blandade ettor, tvåor och treor i sex olika grupper. Lite roligt har vi ändå. Började dock med att ha nån tråkigt namnlek som gick käpp rätt åt helvete då jag suger på att komma ihåg saker och namn är det värsta av allt, efter det var det lite info om datorerna och så satt vi i minigrupper i grupperna som kladdade till det i min redan förvirrade hjärna. Sitter ju dock såklart typ bara vid fb [eftersom lärarna står framför oss ser dem inte vad vi gör på datorerna] så snackade med typ alla kompisar via chatten istället lol. En kille från trean satt bakom mig och han började skicka web cam bilder på sig och den som satt bredvid honom så vi satt och skrattade och skickade stickers och sånt hah.
 
Efter det käkade ett gäng av oss på Thai [igen] och sist men inte minst avslutade min grupp dagen med arbete i word och exel! Där vi btw inte heller jobbade rikitgt med det vi skulle haha. Fick sluta vid kvart över två så cyklade hem i regnet och blev dygn sur.. Alltså därmed inget stall heller så Soppan får beta på och njuta av gräset idag!
 
Ett tillägg; Det går massa rykten om att killarna [1D] ska splittras i mars nästa år [2016 alltså] och ja, jag är bara såååå förvirrad. Den ENDA källan vi har att gå på [eller ja den källan som började detta ryktet och som alla andra sidor länkar till] är The Sun som är kända för att skriva skit som inte är sant, vissa andra sidor säger att det bara är en paus och att de inte splittras utan bara ska chilla lite och vissa säger att de ska ta slut helt och att alla ska fortsätta solo.. Så väntar nu på vad killarna eller Modest! ska säga om det hela.. Man kan alltså verkligen inte få en paus i denna fandomen.. 
 
Långt inlägg som fan alltså hahah
 
                                             
                                             

¦ Gaby >> Musik >> Vardag >> Videor

cuz my mind is free

 
 
En liten sunshine-låt i detta dystra sverigeväder igen... 
 
Iaf skolan idag, första dagen på temaveckan. "Jobbade" med ett fall eller ja ska göra det hela veckan så började typ inte alls idag. Min grupp, eller ja i en stor grupp är vi mindre grupper om tre-fyra från alla årskurser så är vi en skithärlig grupp så kan ju inte ha hamnat sämre till så att säga. Skulle varit med på genomgångarna men då jag redan kan både fronter och powerpoint så är det lixom ej lönt så alla utom ettorna spelade diverse spel på datan hela dagen. Japp, regnar så Sharon åker inte till stallet, någon snäll själ kanske kan slänga på henne täcket bara. 
 
Annars är det tredje och sista sprutan av botulism vacc på torsdag förmiddag (börjar inte förrens på em så det passade ju bra) annars inget speciellt!

¦ Natur >> Stallet >> Surprise >> Vardag

gabby lever

Tro det eller ej, har bara inte bloggat.... Vad har blivit av mej?? Äsch tror de är MF som ställt till det faktiskt haha men nu är det slut så banne mej om jag inte börjar blogga ordentligt nu!
 
Igår så var jag iaf i stallet väldigt fort, kom dit och skulle löshoppa lite. Soppan var mest på bushumör så hon rände runt i paddocken och hoppade när hon kännde för det helt enkelt som endå blev några gånger. Sen så fick jag en spontan ide - rida i halsring på stubben nämligen! Hade grimma på som jag fick styra bort med tills vi var längre bort från gården men sen kunde jag styra ganska bra med halsringen! Hon var hyfsat nyfiken men lyssnade endå superfint. Till och med när jag vände upp hemmåt så lyssnade hon fint, kunde galoppera hem utan att hon gjorde nått dumt samt stanna från trav till halt! Supernöjd.
 
Sen så spolade jag henne och han mocka ur hagen och fylla vatten och sen så skulle C köra hem så fick hänka på därför blev det en väldigt kort dag i stallet. Väl hemma så var det kompishäng, göra tie-dye tröjjor och käka pizza sen vid åtta så cyklade vi till hamnen och körde ett kvällsdopp! Jag var modig och hoppade i först haha och Sara och Ivona sen!
 

¦ Vardag

it was a night to remember

.. we where hanging up on the roof ..
 
Hejsan svejsan! 
 
Igår var vi först i skolan, och sdan stack vi hemm. Papa kom och sedan typ en timme senare stack vi til MF med kompisar. Käkade langos och lite glass, sedan nägde vi på Max och laddade mobilernao, träffade andra kompisar och ja efter det gick vi ut till plattan för att se Zara Larsson. 
 
Hon var grym, och det var ett jätte bra gig! Efte det gick vi tillbaka till GA och köpte lite mer käk, träffade lite fler kompisar och sedan stack vi till plattan igen men denna gången för att se Seinabo Sey. Det var också bra, fröväntade mig inte så mycket av det hahaha. Efter henne köpte vi lite godis och så gick vi hem då vi var så trötta! Kom hem vid elva men gick och la mig nästan direkt så trött som jag var..
 
Idag vaknade jag as tidigt, gick upp c började fixa med mina ny polaroid bilder som tog mig hela tre timmar att sätta upp??? När jag var klar med det städade jag mitt rum väldigt grundligt sedan kom Sara och vi gjorde tie-dye tröjjor tillsammans, innan Erika kom och så köpte vi Pizza och hände. Bestämmde oss sedan för att dra ner till djuphavs och ta ett dopp, dock fegade jag och E ur så blev bara Sara, Gabbi och I som badade!
 
OCH JO BTW DRAG ME DOWN VIDEON??? KAN VI TA EN TYST MINUT TILL HUR KILLARNA SER UT???

¦ Cute boys >> Musik >> Sharon >> Videor

Drag Me Down Music Video

 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Its not really summer unless the radio has found 2-3 songs to overplay the shit out of

Andra dagen i skolan idag då. Ville verkligen inte gå upp hahahah 
 
Hade karaktärsdag idag så jobbade med de två nya kurserna, Djur i Zoohandel och komunikation. Helt okej. Städade lite i djurrumen och gjorde lite uppgifter, hängde med treorna och sedan åt jag och Isa på café 2000. Gott! 
 
Efter plugget stack jag till stallet. Hade så svårt att komma på vad jag ville göra med Soppan så tyvärr fick det bli lite dressyr igen.. Red i paddocken och hon gick jättefint! Övade på tempoväxlingar, främst i traven och sedan även lite sidvärtsrörelser och galopp på volt. Skrittade sedan av på stubben mellan korta slingan och jämte den gränsar hagarna och Soppan började visa upp sig för minishettisarna så hon travade på riktigt snyggt hah. Kändes nästan som att sitta på en storhäst ett tag! 
 
Imorgon har vi en lektion [våra fredagar kommer alltid vara såhär chill], det är engelska och den börjar klockan 12:30 och går till 13:45 så slutar därefter! Ska till MF sedan och kolla Zara Larsson samt Seinabo Sey så ska bli trevligt!
 
En annan sak som inte är lika rolig är att dem ringde från studion och sa att dem fått förhinder så vi var tvugna att boka om vår tatueringstid till nästa lördag istället.. lite tråkigt när man har längtat i typ en månad nu. Men men, väntar man på något gott väntar man aldrig för länge!
 
Glömde också säga att jag har beställt mina nya polaroid bilder så så fort dem har kommit ska jag göra om på min vägg och byta ut dem så lovar att fixa bilder då! 

¦ Shopping >> Vardag

if you don’t think i’m a princess then you are a 100% right i’m the fucking queen

Inga av mina kompisar vill va med mig för jag är så sjuk hahahahhahahahh [cries to death] 
 
Idag började skolan [skjut mig] men det var ok. Gick bara igenom kurserna och så.. Alla ville ha schemat med var SÅKLART inte klart än då vår fkn it-kille är seg som satan. Hade matte och svenska och imorgon är det karaktärsdag så japp. 
 
Efter skolan tvingade jag inte så snällt med Clara ut till trianglen för ville handla lite och gillar inte att gå på stan själv så hon föjde med men höll sig typ 6 meter från mig hela tiden lol. Blev lite ledsen. Skojja, ingen vill prata som jag gör just nu så det är helt förståeligt. Sedan lämnade hon mig ändå för jag skulle till plattan och hon ville inte in på festivalområdet så fick sticka dit själv när jag ändå var igång.. 
 
Det jag fick med mig idag var en bricka [för jag ville ha den], en kopp [för jag har en fetish för koppar] och en Adidas original hoodie!
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Videor

it's only me, it's only you, it's only love

 
 

¦ Cute boys >> Stallet >> Surprise >> Tumblr

Flies right through the sound moving her body all around

Hola amigos. 
 
Jag har ju som sagt gått och blivit redig sjuk tyvärr såhär innan skolan..Bestämde mig för att åka tidigt till stallet så på väg til bussen träffade jag vår 1D polare som vi går på konserter med då hon går på gymnasiet där var vi tar bussen ifrån. Många malmöbor började idag, dock inte vi som valt de bra skolorna att gå på hahah
 
I alla fall, kom till stallet sådär halv död. Jag nyser inte så ofta och isåfall är det bara typ så en nysning men idag så när jag fkn nös då fkn nös jag typ i hundra år. Red lite galopp intervaller på stubben precis utanför stallet och sen mockade jag hagen och fyllde vatten innan jag stack hem igen. Soppan skötte sig bra och var lätt att kontrolera mellan olika tempon, dock lite tjabbig i traven till en början men lossnade efter en stund och då avslutade jag passet! 
 
Kom hem precis och gjorde mackor och nu bloggar jag innan jag ska kolla runt på internet efter skojjigheter! Kanske bloggar nogt mer lite senare! 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

don't stop us now

ÅÅÅHH SÅ HIMLA BRA DET GICK IDAG!!
 
Ebba följde med på eftermiddagen så red vi dressyr på en stubb nära. Hon var så himla fin, längesedan det kändes så bra alltså. Skritten i början var sisådär men sen ganska snabbt in i traven så trampade hon fint och gick bra, fick bara hålla ett jämnt stöd på tyglarna och hålla om med ytterskänkeln då hon gärna ville slinka undan. Annars var hon perfekt. Lagom tempo utan att jag behövde driva eller ta, fina övergångar osv. Galoppen var osså fin, där drog hon utåt ganska mycket men hon var endå fin, kunde reglera henne superbra utan avbrott och hon kunde samla sig ganska fint. Nä men supernöjd över henne, ville inte rida alltför länge för att det känndes så bra så sen fick Ebba rida lite med. Anledningen till att hon går såhär fint nu tror vi är för att vi bytat bett till D-ring, det är vad vi tror för sen Sharon bytade för någon dag sedan går hon som en klocka!
 
I stallet så fick hon godis och slicksten och sen ut i hagen och lata sig!
 
D-ring bett, men vi har tvådelat.
 
 
 

¦ Tumblr

httyd tumblr edit // addictedex

 
 
 

¦ Tumblr

ahs tumblr edit //addictedex

 
 
 
 

¦ Cute boys >> Surprise

“Y'all smoke to enjoy it. I smoke to die.”


¦ Gaby >> Videor

multifandom, httyd, animash faves

 Finns inte så mycket att säga om dessa fanvideorna, så fina, kan kolla på den första hela dagen.

¦ Kreativt >> Vardag

kapitulerar

MEN HALLÅ HAR NI MÄRKT SÅ BRA GRYMT BRA JAG BLOGGAT??? 
 
Nä men skämt åsido man kan ju räkna på en hand hur många inlägg jag gjort denna veckan... Men men, inte kännt för att blogga helt enkelt tråkigt nog. Snart drar skolan igång igen och antar att de blir lite mer rutin på bloggen då igen. Annars igår red jag dressyr med Soppan på gräset och hon va grymt fin och kontrollerbar i galoppen asså extremt fin och rund, asså tempot kunde hon hålla precis som jag ville och kännde inte änns att hon skulle sakta av åhh ble superglad. Sen tog jag några skutt i paddocken osså!
 
På kvällen så var det mf och jds så japp dit bar det av. Var först lite otaggad men bestämde mej endå för att gå haha, har dock ont i halsen nu och förkyld men va gör de, alla kompisar är sjuka och vi delar flaskor så all on me.
 
Aja, idag är de seg söndag (haha längesedan de användes japp). Btw köpte en ny jacka, anorak sååå fin typ har på mej den hela tiden samt den på bilden nedan!!
 

¦ Musik >> Vardag

John de Sohn @ MF 2k15

Ja, vaknade igår med otroligt ont i halsen, men då alla polare är sjuka och vi delar saliv med j'mna mellanrum var det bara att vänta sig haha.. 
 
Hade lite svårt att bestämma mig om jag ville dra till MF på kvällen så velade ett bra tag under dagen men tillslut pallrade vi oss ändå dit. Det blev jag Gabby och Sara men sedan mätte vi en del andra dudes där så hängde med dom under själva giget. 
 
JDS börjde först 23:30 så köpte lite mini donuts innan, sedan stog vi på plattan ett tag innan det drog igång. Var ett nice gig som vanligt och vi hoppade och sjöng med ända tills slutet. Kom hem vid halv två så det var inte jättesent men var ändå död efter dagen så satt vi mobilen en stund innan jag däckade. 
 
Imorse vankada jag way to early med en förkylning som bara blir sämre ju mer tiden går, men det är inte så farligt.. Är lite extra trött bara hah.

¦ Kreativt >> Stallet >> Surprise >> Vardag

But I've got high hopes, it takes me back to when we started

Vaknade vid nio så åkte till stallet vid tio. 
 
Hade lite svårt att bestämma mig med vad jag ville göra så trimmade först lite dressyr, som gick jättebra. Red påD-ringsbettet som hon inte brukar vara så lätt på men idag gick det bra så var väldigt förvnad. Efter lite trimm kände jag för att skutta lite så byggde fram en relativt bre oxer på typ 70cm som jag hopapde några gånger. Red fram henne mot hindret och hon hoppade perfekt alla gånger så sltutade efter typ 7-8 språng. 
 
När jag sedan hade plockat bort allt och mockat ridnbanan skrittade jag ut en bit men kom inte så långt för hon blev skiträdd för nåt och tvärvände hemmåt.. Red tillbaka en bit och kom förbi det hon brallade ur av och sen vände vi hem när hon var lugn. Fixade henne och så sedan hann jag både tvätta vattenbaljan och fylla på nytt vatten samt mocka rent hela hagen innan jag stack till bussen igen!
 
Kom hem vid halv tre, dushade och tvättade håret sdedan fixade jag och Gabby oss och stack till MF med kompisarna! Käkade där vid fem tiden sedan gick vi runt överallt och hade kul ett bra tag. Stack därifrån runt nio! Ska dit vid midnatt imorgon då John de Sohn spelar! 

¦ Musik >> Vardag

YOOOO

Gosh vi är så duktiga på att blogga right?? 
 
Måndag; Tvättade stallet i ÖG och åkte sedan och red ut med Soppan och Elin på Zwier. Var en trevlig men svettig runda som mest bestod av race på stubben och lite dressyr på gräset. Hann mocka två börar och fylla vatten innan vi stack till bussen. 
 
Tisdag; Satt vid datorn dagen lång. regnade ju asmycket på morgonen men sedan blev det sol ute. Sorterade lite bilder och städade datorn lite, annars inget speciellt. 

Onsdag; En snabbis på stan med Clara där jag endast köpte skrivhäften och etiketter. Satt lite vid datorn emmelanåt och skrev på min FF och runt halv nio drog vi till Erika. Chillade där, eller jag gick och köpte godis och BK sedan chillade vi innan jag stack och hemtade Sara vid tåget då hon kom hem från gbg. Kollade Men som hatar kvinnor och sedan däckade vi.
 
Torsdag; Vaknade vid nio, kollade mobilerna, somnade om, kollade vines, skedade, gick upp. Stack till affären, köpte köttfärs och lagade brunch med frändsen. Åt och sedan stack vi hem. Har skrivit sedan i kom hem och kände nu att jag får ta tummen ur och blogga! 
 
Brist på bilder = låttips. 
 

¦ Gaby >> Vardag >> Åsikter

Ogilvy pad

Svar: Hej Philippa!
 
Vi använder en ogilvy pad på Soppan under sadeln för extra stötdämpning. Har haf den i dryga 1 år nu och använt den tillsammans med vår sadel och andra sadlar. Den fyller ut tomrummen mellan och lyfter upp sadeln bra tycker jag. De är av materialet memory foam så de är typ som tempurmadrasser, alltså om du inte sitter i sadeln så fylls memory foamen ut igen - sadeln trycker mindre konstant. Jag tycker den funkar bra, vår sadel är permanentstoppad så den är ganska hård och därför rekomenderas padd under. 
 
Anledningen till att vi köpte den var att den hjälper sadeln att ligga bättre och då vi inte hade vår egna sadel till Soppan än och den hon hade låg inte jättebra så köpte vi den. Den håller sig på plats och fyller ut, eller "dras in" där sadeln redan ligger åt. Den är stötdämpande för hästen och kan hjälpa ryttaren som har nack/knä/rygg problem. 
 
Den är lätt att tvätta och man kan köpa extra fyllningar till om sadeln ligger i bakvikt eller liknande. Vi är väldigt nöjda med padden som sagt! Har hört att den brukar vara slut i lager på de flesta hemsidor då den är så populär men vi köpte den HÄR
 
Det "dåliga" med den är priset då, den är ganska dyr. Jag och Sharon hade turen med att den inte alls var så poppis än så den kostade "bara" 2000kr då medans den är bra mycket dyrare nu...
 
Hoppas du fick svar på din fråga!

¦ Shopping >> Vardag

08 - 09 - 15

Idag hade vi bestämmt oss för att gå runt på stan med några kompisar. Möttes upp på gustav och gick runt i några butiker, fick med mig ett par Vans och tre tröjjor annars slösade vi bara pengar på China box hahaha 
 
Efter ett tag bestämmde vi oss för att dra ner till kanalen och hyra trampbåtar så det gjorde vi också en stund. Jättelyckad dag med varmt väder och bra umgänge! 
 

¦ Andra Hästar

mom can i borrow money to buy you a present

 

¦ Andra Hästar

just harry in general tho

 

¦ Andra Hästar

unemployed & mentally handicapped otherwise a real catch

 

¦ Andra Hästar

i want kids but im scared they’ll blame me if theyre ugly

 

¦ Andra Hästar

I’m like four days past my bedtime

 

¦ Andra Hästar >> Redigering

grandpa tell the story about how you sent anon hate to that bitch again B/W

Ponny EM bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Vardag

roaming the streets

Kommer hem så halv elva och mamma bara ÄR NI REDAN HEMMA WTF asså ja vi är trötta ok.
 
Jag fattar inte hur man kan bli så trött av att inte göra ett piss. Asså seriöst jag har typ inte ens rört mig från mitt rum. Satte på fläkten och hämtade mat annars har jag levt framför datorn. Imorgon ska vi nog träffa peeps igen så japp. Tralla runt nånstans eller så.. 
 
Var på lekplatsen med lillsyrran ett tag och lekte haha, helt ok, gungade mest som tur var hahn. MEN OMG då var jag ju lite aktiv iaf
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

nya läsare kanske?

Igår fick vi hela 295 unika besökar - wow tack så mycket! Hoppas några av er stannar!
 
Tänkte därför fråga:
 
Är det något speciellt ni vill läsa om? Åsikter? Bildinlägg? Ja you name it, kommentera om ni vill läsa eller se bilder på något speciellt så kan vi försöka ordna det! 
 
Idag hur som helst hade jag velat gå ner till ponny EM och gotta terrängen ev hoppningen osså. Dock regnar det nu och de börjar halv 1 men så har vi intag och tänkte åka båda och fota men får se hur det blir med det pga vädret... Så ja får se hur det blir!
Vinnie Jo - 3:åring (släkt med Soppan) som jag utbildade förra sommaren!
 

¦ Cute boys >> Kreativt >> Surprise

cute combo.


¦ Surprise

“you’re here to learn” I’m here because it’s the fucking law

9 Maj 2013 - första mötet med Soppan
 

¦ Surprise

I tried to type ‘happiness’ and it turned into ‘happy mess’ which I think, is entirely accurate


¦ Gaby >> Surprise >> Vardag >> Videor

oj oj oj

Tidigare idag blev vi fantastiskt nog länkade på Linn Strelins blogg så besöksantalet har skjutit i höjden! Såklart är vi superglada för det är precis vad vi behövde - nya och fler läsare! Hoppas ni stannar och vi ska försöka blogga så gott vi kan, vill ni att vi skriver om något är det bara att kommentera!
 
Annars idag var det sista dagen på jobbet, så skönt! Väl hemma så gick jag och nappade ihih och vaknade flr ca 15 min sedan. Först nu jag satte mig vid datan så hade aldrig sett att de var såååå många som klickat in på bloggen! Tack så jättemycket, hoppas iaf några av er vill stanna haha.
 
Slänger in en film från vår yt till er nya läsare så får ni en större inblick över oss två som ekipage med vår ponny! 

¦ Cute boys >> Gif's >> Vardag

we have two different wounds and looking at yours does nothing to heal mine

Ett par nya ögon som kikat in nu när vi fick en länkning hah. I alla fall, det var ju sista dagen på jobb så nu är vi ledaga fram tills den 19:e då vi börjar skolan igen.. Suck. 
 
Soppan fick lite vila idag, och istället ska jag redigera lite bilder och lägga upp här tänkte jag! Det brukar ju uppskattas av er läsare i alla fall hahah
 
Så länge får ni lite fina gifs på Hazza
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

soppan the inte riktigt en dressyrpolle

Åkte till stallet, + pennyade som vanligt. 
 
Fixade Soppan och hon fick #rockasockor idag igen för hade lust haha. Red barbacka dressyr i paddocken och det gick sådär. Alltså blev helt paff för i början så tryckte jag med vänster skänkle och tog i höger tygel + duttade med dressyrspö på vänster sida och vet ni vad hon gör??? JO HON GÅR TILL VÄNSTER!!! Alltså först trodde jag att jag drömde eller något för hon är ju inte 3 precis och så höll hon på så flera gånger??? Sen typ några gånger efter så gick hon helt plötsligt åt rätt håll?? Vet ej om hon skämtade med mej eller något äsch hon tänkte väll bara driva med mej eller något. Aja sen gick det sådär, i traven så var hon ganska stel och motvillig iaf i ena varvet. Galoppen gick bättre, lite dragig och galopperade på mittvolten så drog hon sig utåt hela tiden. Övade lite galopp från skritt och det gick osså bra samt lite serpentiner i trav. Skrittade av och sen så spola jag av henne och huttade ut i hagen. Tränade med pennyn på trick haha inna jag stack till bussen!
Pennyade även lite från bussen till cykeln haha och det gick bra!

¦ Cute boys >> Outfits

jobbpengar

///raincoat///jack wills tröjja///vans tee///adidas skor///tattueringar
 
Så detta vill jag mest ha. Vill ju allra mest ha en anorka jacka men de finns ju ingenstans så då blev två en raincoat. Egentligen vill jag ha en gul men min kånken är ju gul så det blir för mycket gult så då får de va rosa. Skorna vill jag helst ha i grön där bak annars blå och ja de ska ha kardborre på för de är childish och passar min stil. Vans tröjjan är ifall "det blir pengar över" för vill ha nått från vans och disney så japp! Jack Wills långärmad tröjja, den är snygg, vit och har en ficka! Btw asos kill-modeler haha skojjar ej så snygga!

¦ Surprise

“The most difficult people to be loved, are the most in need of love.”


¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

fine by me

Efter jobb drog jag till stallet, inga ridbyxor utan short för sommaren dök upp i Malmö idag.
 
Pennyade även idag och måste ju säga det själv, har blivit så bra haha! Aja i stallet träffade jag på Izacs medryttare så vi red ut till fältet och körde lite rejs osv haha. Barbacka för min del och Soppan var lite busig och drog ner huvet och började hoppa ihih men fick bara dra upp huvet igen haha hon gjorde så hela tidne haha buse. Plockad elite körsbär osså från körsbärsträden men fanns inte så många... Spolade henne efteråt och så ut i hagen. Mockade två kärror i hagen och fyllde nytt vatten till dom sen stack jag till bussen igen!

¦ Djur >> Vardag

Ett vanligt inlägg

Söndag. Idag har jag gjort abasolut ingenting, och ändå är jag trött haha. Har suttit vid datorn hela dagen, kombinerat det med mobilen och så har jag ätit. Annars nada. Har kollat vines, vairt inne på tumblr, gjort film, redigerat bilder i PS, skrivit och läst på Wattpad och lyssnat på en hel del DMD. Och så har jag löst sudoku och instagramat lite..
 
Imorgon inleds sista veckan på jobb och så ska jag nog till stallet efter det! Annars händer nog inget nytt.. 
 

¦ Movie Studio Platinum >> Sharon >> Videor

to her I'm a drug

 

¦ Cute boys >> Gif's

me: [loves louis very loudly]


¦ Surprise

good news; everything is cancelled


¦ Surprise

i wonder if china has fancy plates called america

Bara för att jag gillade min sits på första bilden haha

¦ Surprise

r u from europe because europiece of shit


¦ Surprise

Aren’t we all internet explorers?


¦ Surprise

Hey just wondering but are u fucking kidding me


¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

hoppeloppan

Som Sharon nämnde gick det inget vidare idag.
 
Studens funkade superfint men hon var lite småfeg och fjantig helt enklet på oxern. Man fick verkigen driva på för att hon inte skulle fega ur. En avramling fick jag på köpet osså men fick inte ont haha. Trotts att hon vägrade och fegade ur så mycket idag känndes hon inte annorlunda eller så, inte pigg direkt men hon brukar inte gasa på heller så ja, hon hade väll nån fix ide idag. Lite bilder kommer i olika inlägg!

¦ Surprise

“I can’t understand why emptiness is the heaviest feeling of all.”

 

¦ Surprise

I don’t think I’ve ever finished a game of monopoly

 

¦ Stallet >> Surprise

Katastrofalt ridpass

Idag bestämmde vi oss att åka båda två till stallet och hoppa lite. Det har ju gott minst tre veckor sedan vi hoppade ordentligt så kännde att det var dax nu! 
 
Hoppade en oxer och en studsserie, varav studsen gick bra medans oxern gick skit. Asså fruktansvärt hemskt. Hon var lite småfeg och dum, bromsade in redan flera meter innan hindret.. Även fast man red på gick det kaos.. När hon inte stannade så hoppade hon rätt upp och rätt ner eller från stilla stående och ja, det gick jättedlåigt helt enkelt. Annars var hon pigg och glad, det kan ju faktiskt inte gå bra varje gång!
 
Redigerar lite fler bilder så kanske jag kan få ihop ett till inlägg!