But I've got high hopes, it takes me back to when we started

¦ Kreativt , Stallet , Surprise , Vardag
Vaknade vid nio så åkte till stallet vid tio. 
 
Hade lite svårt att bestämma mig med vad jag ville göra så trimmade först lite dressyr, som gick jättebra. Red påD-ringsbettet som hon inte brukar vara så lätt på men idag gick det bra så var väldigt förvnad. Efter lite trimm kände jag för att skutta lite så byggde fram en relativt bre oxer på typ 70cm som jag hopapde några gånger. Red fram henne mot hindret och hon hoppade perfekt alla gånger så sltutade efter typ 7-8 språng. 
 
När jag sedan hade plockat bort allt och mockat ridnbanan skrittade jag ut en bit men kom inte så långt för hon blev skiträdd för nåt och tvärvände hemmåt.. Red tillbaka en bit och kom förbi det hon brallade ur av och sen vände vi hem när hon var lugn. Fixade henne och så sedan hann jag både tvätta vattenbaljan och fylla på nytt vatten samt mocka rent hela hagen innan jag stack till bussen igen!
 
Kom hem vid halv tre, dushade och tvättade håret sdedan fixade jag och Gabby oss och stack till MF med kompisarna! Käkade där vid fem tiden sedan gick vi runt överallt och hade kul ett bra tag. Stack därifrån runt nio! Ska dit vid midnatt imorgon då John de Sohn spelar! 


Josefin Nilsson    •  

Så himla fin häst! :)

Svar: tack! :D
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?