gymkhana träning 2.0

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Kom till stallet vid 4 och tog in Z på vägen då vi lånade han idag. Fixade Soppan och Zwier ute och lindade Soppan ben + skydd över osv så hon verkligen såg ut som en MG ponny! Zwiers arbete var draghjälp idag och tja han var ju alltid först..
 
Jag började rida han och så fort vi kom på gräsänge så började han takta haha så söt asså han hade verkligen problem med att hålla sig i skinnet, ville absolut inte stå stilla när vi skulle komma övernes om gren att träna haha bra med pigg ponny iaf! Så tränade allt möjligt, mest med Soppan och Z hade vi lite mer staffet bara lixom medans med Soppan var det att hoppa av och upp och pricka rätt osv. Sen bytade vi efter en stund så jag osså fick öva på Soppan. Tja det gick väll sådär, vi fick henne inte att galoppera brevid oss men trava fick vi haha annars så var hon snabb i svängar och så!
 
Sen red vi hem och Sharon fixade Z snabbt och släppte ut han i hagen medans jag skrittade i paddocken. Skulle öva lite "uppsittningar" i galopp haha visste bara inte hur vi skulle börja... Märkte att det blev jättesvårt på volt och att det måste gå i galopp... Övade lite position bara stillastående osv och sen körde vi på. Sharon sprang med henne medans jag skulle upp haha! Och otrligt nog kom jag upp två gånger i galopp och den sista är jag så nöjd över! Efter den (hade testat många gånger men då hon inte galopperade var det svårt) så var alla tre supertrötta och genomsvettiga så skrittade av och sen spolade vi henne och ut i hagen. Han tvätta ur vattenkaret och fylla på nytt vatten, laga staketet och mocka en del av hagen innan vi stack hem! 
Hade ställt upp mobilen på pallen så fick med mi fina "uppsittning"!


Anonym    •  

Ser så roligt ut när du försöker hoppa upp medans Sharon springer hahaha :D,verka gått bra iaf av de lilla man ser på sista bilden,lite suddiga kort :P gick de inte få dom större?

Söndags bildbomber då från dagens pass att vänta :D,tror vi är många tittare,besökare som vänta på sommarbilder nu :D :D

Svar: haha ska båda till stallet idag så tar med kameran!! :D
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?