Utställningsdagen

¦ Sharon , Surprise
Haymos Surprise
*2005
e. Synod Grouse u. Dorthealyst Chocolate Kiss
 
3:15 ringer väckarklockan. Det är utställningsdag i Lerum! Kvällen innan har vi badat hästarna, packat och fixat allt som ska med. Vi åker till stallet och är framme runt 4 tiden. In med alla saker i bilarna, sätter på hästarna den utrustningen de ska resa i och sedan rullar lastbilen strax efter halv 5. 
 
Tre timmar senare lastar vi av hästarna i Lerum och ställer in dem i deras boxar. Groomar dem båda och sedan är det Soppans första klass. Vädret är halvkasst, lite duggregn och blåst men det går bra ändå. Soppan vinner sin klas (då hon var ensam) och får även en guldbelöning med kommentaren att hon kanske borde vara lite "fylligare", dvs lite mer muskler och fett på kroppen. 
 
Vi väntar en stund och sedan är det Clara och Sillens tur. Duktiga 2-åringen vinner sin klass, kammar hem Junior Champion och blir BIR reserve (bäst i rasen Welsh Cob reserv). Stort stort grattis!
 
Vid 15 skiner solen igen och det är dags för Soppans ridklass. Här var vi verkligen inte redo på en vinst. Det andra stoet hon tävlade emot var riktigt läckert, hade högt steg och var väldigt fint groomad. Men vann gjorde ändå Soppan! Och vi är såklart jätteglada för det! Troligtvis för att hon var snäll och betedde sig snäppet bättre än vad den andra hästen gjorde. 
 
Vid 6 tiden rullade vi hemmåt igen, och vid halv 10 släppte vi ut hästarna i deras hage hemma i Arrie igen efter en lååång dag.
 
Vi alla är SÅ nöjda över dagen och taggar nästa utställning den 7/7! Fler bilder från Lerum kommer i tidsinställda inlägg under veckan!
 


Ida - foto & häst    •  

Men åhhh så vacker hon är!! Och stort grattis till till rosetterna, sååå roligt juuu! :'D

Svar: Åh tack så mycket Ida! =)
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?