senaste veckan

¦ Kreativt , Sharon , Shopping , Surprise , Vardag
Davids merch har äntligen annlänt! Den stoppades i tullen så vart tvungen att betala en slant men lätt värt det! Nu vill jag köpa tröjjor från RNBO och både Jakes merch och Logans men det får allt vänta till senare! De två andra bildernna är från hoppningen igår och Soppans chillande i hagen! 
 
Hiya huns!
 
Ojoj! Jag har börjat räkna ner mina semesterdagar och har kännt att jag har en hel massa jag måste hinna innan den tar slut, så har inte haft tid att blogga... Varmt är det också, så man orkar ju knappt vara ute om dagarna. Istället har jag kollat en massa YouTube. Typ hela Davids kanal och en del Jake och Logan. Jag vet att Paul snubbarna har varit två väldigt kontroversiella bröder men jag tycker att alla ska ha chans till att göra om och göra rätt, och av vad jag personligen kan dömma, tycker jag de båda har lärt sig av sina misstag. De är ju rätt vilda av sig som personer, så något av hur de beteer sig kommer alltid stanna kvar.
 
Hur som... Jag har också hunnit med en heldag på Liseberg med kompisarna. Hade väldigt roligt, och åkte även sånt jag tidigare varit rädd för så jag är lite smått stolt över mig själv, haha! 
 
Har även hunnit hoppa Soppan igår. Stallkompisen stod och coachade och det gick väl helt okej till sist. Både jag och Gaby har en tendens att vara lite för snälla mot Soppan när det kommer till hoppningen, typ att hon får sakta av lite "när hon inte orkar" men igår vart det full galopp runt hella ridbanan, och visserligen var Soppan trött men så är det när man inte är van ;)  Idag var jag ute igen i hettan. Soppan fick nya skor sedan tog vi ett dopp i sjön. Mysigt!
 
Igår var vi även och kollade på en lägenhet. Får se om det blir den då bytet skulle skett senare än vad vi egentligen vill.. Lägenheten är just nu full av flyttkartonger då mamma flyttar redan i nästa vecka, så har verkligen fullt upp där också..
 
Imorgon ska jag jobba hela dagen, ser inte alls fram emot detta LOL. Sedan börjar jag mitt måndasschema på måndag och jobbar sammanlagt 35 dagar. Så det är egentligen inte så mycket!
 


Stallkompisen    •  

Det gick JÄTTEbra hela hopp passet!

Svar: Hahah jag ger mig!! Dig är det inte lönt att argumentera mot lol !!
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?