look at me now

¦ Sharon , Stallet , Surprise
 
Hiya huns! 
 

Idag var jag äntligen i stallet. Har så fruktansvärt dåligt samvete över att sällan vara i stallet och när jag väl är där blir det inget vettigt gjort och det känns inte heller något vidare bra. 

 

Det är så mycket som påverkar just nu. Dels är det för att ”jobba” inte är mina vanliga rutiner (jag är en extrem rutinmänniska när det kommer till sånt) och den otroliga värmen vi har nu gör det omöjligt att vistas i stallet under majoriteten av dagens timmar. 

 

Exempelvis måste man vara i stallet 5-8 på morgonen eller 20-22 på kvällen och det krockar med mitt schema på jobb 99% av gångerna vilket betyder att jag hade behövt åka dit 9 (om jag jobbar kväll) eller 15 (om jag jobbar morgon) och det är då det är som varmast. 

 

Trodde även att flytten skulle göra så att motivationen blev bättre men det blev inte som jag tänkt mig alls... Har tyvärr bara känt mig stressad i stallet eftersom jag oftast åker dit med kompisar och då ingen av dem av olika anledningar rider sina hästar blir det sällan att jag rider något givande eller längre pass själv, då jag vet att de inte orkar stanna och vänta på mig (med all rätt!!)

 

Men idag åkte jag när jag vaknade och var i stallet vid 8 tiden. Egentligen för sent för värmen slog oss när jag satt upp men tog trotts det en runda på stubbåkern. Lät henne springa av sig lite och hon verkade tycka det var kul i alla fall. Borstade på henne ett tag också mest för att jag själv skulle må bättre och sedan städade jag hennes box lite. Fyllde även på vatten till kompisens gigantiska häst som dricker liter efter liter och sedan cyklade jag hem. 

 

Hoppas verkligen att det blir bättre mot hösten när skolan sätter igång. Har kommit fram till att jag måste åka till stallet mer på egen hand för att slippa stressen, stallet för mig ska vara ett lugnt ställe där jag bara kan va, så hoppas för Soppans och min del att jag snart är back on track!

 











Kom ihåg mig?