mitt motto i trafiken: alla är idioter utom jag

¦ Andra Hästar , Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 
Hiay huns!
 
Skoldagen började med fysik där vi fick tillbaka prov och eftersom jag och samtliga inte var näjda med våra resultat ska vi göra om det nästa vecka. Blev inte mycket mer fysik än så, så själv kollade jag en episod av TO medans resten satt vid sina mobiler.
 
Sedan hade vi matte där vi räknade och otroligt nog så förstår jag det mesta. Ska ha prov nästa vecka så får plugga på fredag när vi är lediga. Ska även göra ett generellt kursprov när vi har fokusdag så ska se om jag kan höja mig lite i kursen. Efter det åt vi lunch och så slutade vi strax efter två. Tog tåget till stallet och var framme strax innan tre. 
 
Tog in Soppan och gjorde i ordning henne. Satte klockan på 31 min och skrittade korta slingan samt på Jidde, där jag klättrade lite i backar. Hon var lite sur över att jag höll mig i skritt hela tiden så jag tror minsann hon börjar bli lite överenergisk. Imorgon börjar vi trava henne lite igen och så ska hon även få nya skor.
 
Bytte sedan häst så efter att jag släppt ut Soppan tog jag in Shanti och sadlade han istället. Red ett dressyrpass på ridbanan där jag tränade på tempoväxlingar då han var lite loj. Till slut gick det jättefint och vi kunde variera tempot i alla gångarter! 
 
Fodrade sedan hästarna och stack hem. Tågen strulade lite så tog typ 1h + att komma hem *suck* men nu har jag i alla fall ätit och snackat med typ alla mina vänner på fb för de bombar mig så fort jag är online. Talk to each other hoes. 
 
Ska fortsätta kolla TO nu!
 











Kom ihåg mig?