HARRY STYLES LIVE ON TOUR

¦ Cute boys , Musik , Sharon , Vardag
Har som ni kan tänka er mängder av bilder och videor så jag valde ut några bilder, vissa som är skarpa och fina, andra som jag tyckte va estetiskt fina! BTW hans suit var goals. Ni skulle sett hur fint den glittrade i strålkastarljuset.
 
 
Hiya huns!
 
Så var vi hemkomna från en händelserik helg i huvudstaden! Om ni har missat det, så var vi i Stockholm för att se Harry, men gjorde en helg av det så var även på Vasamuseét och i stan och kollade runt lite. Jag ska såklart berätta om konsert dagen för er, och ska försöka ta med det viktigaste och roligaste, och såklart det som gör en konsert dag till den bästa man kan ha.
 
Livenation, organisationen som höll i eventet hade tidigare i veckan satt upp en regel om att man först får bilda kö klockan 07. De hade även meddelat att det ska finnas tre separata köer, varav kö #1 släpps in först, aka, de får bäst platser. Kö-regeln höll såklart inte då ett antal fans redan börjat köa flera dagar innan konserten. Kort och gott övertalade de vakterna att 50 personer från deras kö skulle få släppas in i kö #1 först, vilket gjorde oss som följt LNs regler väldigt arga. Gaby och jag kom in som #51 & #52 i kö #1 så det var ju väldigt bra trotts allt, men det var det faktum att de inte följde reglerna som gjorde oss arga. 
 
I kön, ungefär 07.30 träffade vi två tjejer som vi blev vänner med. Vi bestämmde oss snabbt för att hålla ihop under dagen och hela kvällen för att hamna så långt fram som vi kunde i spel-lokalen. De 500 första personerna fick band om handleden för att vakterna skulle ha någon koll på det hela, även fast de var ganska o-informerade om allt annat.
 
Vid 11-tiden började vi bli lite småhungriga så Gaby och N gick iväg till ICA för att handla frukost samt gå på toaletten, eftersom livenation inte hade satt ut några toaletter utanför arenan. Det tog ca 1 timme för dem då köerna till toalettterna sträckte sig flera meter och det hela slutade med att vi fick låna personaltoaletten på Subway, haha!
 
Med jämna mellanrum kollade vakterna våra armband för att ingen skulle fuska och smyga in sina kompisar längre fram i kön. Vid 15-tiden ungefär då, Gaby och N var borta igen medelade vakterna att vår kö skulle flyttas. De som inte var med under flytten skulle få ställa sig längst bak och skulle då inte tillhöra oss längre. Panik. Gaby och N sprang tillbaka och strax därpå delade de upp oss enligt föjande; "Ni vet som på förskolan! I ett led bakom MIG, lugnt och sakta! Om jag ser någon springa, hamnar ni SIST i kön!"
 
Kön flyttades till utanför ingången till själva lokalen och där satt vi och frös fram till 17:30 då insläppet började. Insläppet flöt på förvånansvärt bra, de hade ju satt in lite fler vakter på de skiftet. Vi kom in i lokalen och fick platser vid kravallstaketet, så det kunde bokstavligen inte gått bättre!
 
Sedan när det hela körde igång blev vi ju alla asvarma, gick enbart på adrenalin, och vakterna fick hälla i oss vatten en stup i kvarten för att hålla oss vid liv, men det hör till. 
 
Sammanfattning för er som inte är intresserade av hur det verkligen går till:
Vi fick bra platser, träffade nya kompisar, har minnen jag aldrig kommer glömma och Harry spelade pch sjöng så fantastiskt bra. Allt var så fint, stämningen i rummet och hela set-upen. En av de bästa dagarna i mitt liv.


Josäfin Andersson    •  

Alltså ni fick ju stört bra platser!! Så glad för er! (also diskussionen om vem i vår umgängeskrets som skulle rocka denna kostym, michelle föreslog kalle men vi sa att hon inte en kunde få på honom en polotröja så lycka till hahahah!)

Svar: Jaa verkligen! Är så glada över det :D
Hahahahaha Harry är rätt unik på det sättet att han typ passar i exakt allt!! Hade någon i min umgängeskrets tagit på sig den kostymen hade jag trott de var helt från vettet
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?