¦

Svar kära läsare!

Roligt att fråga kom upp eftersom så sent som idag har vi kommit fram till och bestämt med Sarah att hon ska klippas!
 
Har funderat på det nu när alla börjar klippa sina ponnys och tanken har såklrt slagit oss med. Hennes päls är om möjligt väääldigt fluffig och hon blir ofta lite svättig efter kortare pass. Även fast henne fluffiga päls är så fruktansvärt mjuk och hon klär ju i att vara muffig hihi så ska hon endå få en klippning inom veckan eftersom det kommer underlätta för henne. Vi har även uppfattat henne som segare nu de sista veckan jämtemot när pälsen inte var lika fluffig. Anledningen till att vi väljer att klippa henne är för att de nog inte är så jätteroligt att bära runt på ton av päls och eftersom hon svettas efter ridpass.
 
Vi har bestämt att hon ska få en filtklippning. Bild nedan:
Hon svettas mest vid sadelgjorden och vid virveln så denna blir bäst. Benen sparar vi för när det kommer bli kallare har hon inget riktigt skydd för dem och ryggen/länden eftersom där de kan frysa mest.
 
Idag klipptes Batman och Soppan fick då testa på att höra på maskinen och var tydlogen skräckslagen först men till slut kunde hon ha den nära sig utan att flippa ur.
 
Sedan så är ju Soppan vår foderponny och kontraktet är på obestämd tid. Vi har inga planer på att säga upp det nu. Vi ville ju ha henne hela sommaren för att se ifal hon blev bättre sen när hon var i kondis och prinsessan är allt en liten pärla idag :)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: