Vandring med Clara och Penny

¦ Djur , Sharon , Vardag
Goldenglow Lady Gaga
Nikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
Hiya huns!
 
Igår var Clara och jag ute vid Sibbarp och brofästet med Penny. Färmst var det för att jag (och Gaby I guess) går i tankar på att införskaffa oss en ny kamera och då Clara köpt en ny, så tänkte vi att vi eventuellt kan köpa hennes andra som är minimalt använd sen hon införskaffade den för ca 1 år sedan. Så jag hade den och Clara fotade med sina andra, och såklart var det då Penny som fick vara modell. Till Sibbarp åkte vi för att det finns högt gräs där - och av den anledningen endast. 
 
Gick ju bra och så, men det blir mörkt fort tyvärr. Kameran har vi lånat i någon vecka, vi vill gärna testa den i stallet också, i lite sämre "höstförhållanden" där vi ska hoppa Soppan för att se hur nöjda vi skulle vara med kameran. 

Blir ett sent inlägg idag då jag slutade sent i skolan och stack direkt till stallet efter det. Sedan spelade Gaby och jag SSO då det kommit fler uppdrag i uppdateringen idag. Redigerade några bilder på Penny från igår nu precis, då jag inte hann igår, och så har vi lyssnat igenom Harrys album eftersom vi måste börja lära oss hans låttexter (pin att vi inte kan den lol). Är ju typ två veckor kvar tills vi ska se honom i Stockholm!
 
Börjar efter lunch imorgon så får se vad jag hittar på på förmidagen. Ska försöka göra några tidsinställda men vi får se! 











Kom ihåg mig?