Hejsan gott folk!

¦ Andra Hästar , Vardag
Aida här, lite gästbloggning får ni nu!
 
Jag och Gabbi kom fram till att det skulle vara kul att gästblogga, so here I am. Lite om mig då:
 
Jag rider på ridskola där jag ''har'' två sköthästar, en ponny vid namn Iris och en storhäst vid namn Quintana (eller Q som jag kallar henne). Jag är 13 (fyller 14 iår woop) år gammal och går i skolan som vartenda en annan människa i min ålder, kollar serier, latar mig i soffan och spenderar all annan tid i stallet.
 
Med Iris så är det främst trickträning och mys som gäller atm, rider henne inte så ofta pga min längd. Hon är verkligen den underbaraste hästen jag träffat och jag trivs så bra med henne att det inte är klokt. Tillsammans har vi haft 3 underbara år och jag ser fram emot många fler (skriver som om hon är min, men i mina ögon är hon det). 
Iris är född 1995, imp från Irland och har stått på ridskolan i många år. En häst med hjärtat av guld, en läromästare och en riktigt ängel är hon. Hon är den enda anledningen till att jag orkar gå upp på morgonen och sedan gå i skolan. The one and only
 
Sööt ponny....
 
Den stora är då Q, min första storhäst-sköthäst. Henne har jag känt i ca 1 år och 4-5 månader, skött henne i mer än 1 år. Q är mitt lilla projekt kan man säga, det är den hästen jag satsat mest på liksom. Inte pengar eller kärlek eller så, jag har lagt mest tid och energi på att ''förbättra'' henne. För i början av vår tid tillsammans så var hon en jäv*l att ta hand om, hon hade inte mycket respekt mot mig och hon kunde springa över mig om hon kände för det. Hon har slagit till mig ett par miljoner gånger med sitt huvud och hon har trampat på mig ett antal gånger också. Hon vet liksom inte riktigt vart hon slutar och jag börjar. Jag vet egentligen inte så mycket om hennes bakgrund utöver att (vad jag har hört) hon kvalat/varit med på Falsterbo nått år. Hon är en riktigt stjärna och för inte så länge sen så var vi med på vår första tävling tillsammans! Vi kommer satsa på dressyren eftersom hon får ryggproblem om hon hoppar för mycket (hon hoppar ändå höga hinder, jag vill bara inte vara delaktig i det och förstöra hennes rygg).
 
Ni kan läsa mer om min utveckling med båda töserna på bloggen jag delar med min bästa vän Adelina. Där kan ni läsa om hästar, vardag, hund, tips och inspiration. Klicka bara här .
Tack till Gabbi (och Sharon) för att jag fick blogga här, även om det tog ett tag. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











Kom ihåg mig?