Bonnie's Beauty och Harry

¦ Andra Hästar , Stallet , Vardag
Idag var det APL som vanligt. Har ju inte varit där på ca 1 månad nu pga massa lov och ATV osv så det var kul att komma tillbaka!
 
Började med att byta schabrak och städa sadelkammaren, välbehövligt om jag säger så. Sen smörjde vi träns och efter det släppte vi Be Image i ridhuset då han ska sättas igång. Efter lunch så hjälpte jag Lotta (handledaren) med mobilen hehe iaf men det var faktist ganska komplicerat med allt (byta apple-ID lösen) men ja, hade lite kul med det för kom alltid upp nått konstigt. 
 
Efter det så var det dax att rida! Fick vars en av de nya hästarna, Beauty och Harry. Började rida Beauty (maxad C-ponny) och tja, väääldigt pigg så att säga. Väldigt känslig för tryck och känslig i munnen. Men det blev bättre när hon blev lite tröttare och då gick hon faktist väldig fint i skritten! Sen bytade jag med Sharon och red Harry.
 
Harry är då en maxad B-ponny, lagom rund om magen och väääldigt söt! Han var typ som de flesta ponnys haha, lagom framåt och gjorde vad man bad om. Han pillade ganska mycket på bettet dock samt hade lite svårt med ledande tygeltag. Annars var han supergullig.
 
Efter ridningen så släppte vi ut Beauty i hagen och smörjde vart 2 träns innan vi stack hem! Hemma nu och fixat lite hemma och ska kolla GoT nu!

Beauty är den första hästen och Harry den andra!











Kom ihåg mig?