We won the hissrace

¦ Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Gaby, Clara, Ester och jag bestämmde alltså väldigt spontant att vi skulle ha en morgonfotografering då solen steg upp. Denna idén var bra tills vi insåg att tågen inte gick så pass tdigt som vi behövde, så lika spontant som vår idé var så var idén att sova i ÖG. Sov i ssadelkammaren och gick upp klockan fyra i morse?! 
 
Vi hade med oss våra cyklar, så när vi tagit vårt pick och pack därifrån bar det av mot stallet. Borstade av Soppan lite fort och sedan tränsade vi och gick upp till stubben. Träffade tre killar (varav minst den ene bor på gården) uppe, gåendes halv fem på stubbåkern med en ölflaska i handen. Vi antog att de inte gått och lagt sig alls, och de antog väl att vi bara var sjuka i huvudet. 
 
Men men, solen gick upp trotts några moln som blockerade vägen, och Soppan var rätt söt på bilderna för en gångs skulle för att vi lockade fram åsnan till staketet så då stirrade hon ditåt hela tiden.
 
Runt halv sju drog vi hemmåt igen. Fick cyklarna på tåget och inne på stationen i Malmö så tävlade vi vems hiss som åkte upp först, därav rubriken. Clara och jag ledde men Gabys och Esters hiss kopplade sig fast till de andra dörrarna (kompicerat för er som inte sett hur dessa diagonala glasbox-hissarna fungerar) snabbare än vår, så de vann. Vilket är sämst för att hissrace är vad livet går ut på men ok.
 
Har redigerat lite bilder nu men sparar en del till senare när jag inte har något annat och rediera. Har även spelat SSO och ska alldeles strax kolla The Scorch Trials! Ska försöka blogga lite mer senare idag men vill inte lova något. 
 











Kom ihåg mig?