"jag vet inte varför, stjärnorna stod väl fel på himlen eller nåt"

¦ Djur , Sharon , Shopping , Vardag
 
Hiya huns!
 
Rubriken; Min kollega berättade för mig om en dag då de hade varit kaos så när jag frågar vad som hade hänt säger hon "inget speciellt. Eller ja jag vet inte varför det var så mycket,  stjärnorna stod väl fel på himlen eller nåt" och jag tyckte det var en riktigt toppenbra ursäkt som man kan skylla på.
 
Fullt upp med jobb! Men känndes väldigt lönt när lönen rullade in däremot ;) Har köpt en TV och PS4 samt lite spel, så har installerat den och fixat allt idag då TV:n levererades i förmiddags. Nu spelar Gaby och jag tänkte spela lite SSO. Annars har medryttaren Soppan typ hela denna veckan för jag jobbar massa kvällar samt att vi båda jobbar i helgen. 
 
I övrigt är det dödsvarmt här i skåne. Vi har haft över 30 grader i flera dagar nu och det tar på ens krafter något enormt måste jag säga. Man orkar inte göra något alls i princip och svettas gör man bara av att sitta. Känner mig helt kreativ innombords men får inte ut nåt när jag öppnar ett nytt dokument att klippa och klistra i Photoshop, och tidsbristen gör det inte heller bättre... Ni får en liten update i alla fall! 
 
 











Kom ihåg mig?