Tar tag i bloggandet en gång för alla

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Nu när skolan officiellt är över (eller är den?) så tänkte jag ta tag i bloggningen lite. Struntar i läsarantalet (som jag sagt 100 gånger om men det är svårt, okej) och uppdaterar för att själv kunna gå tillbaka och läsa vad jag hittat på, och såklart för att JAG tycker det är kul. Gaby tycker inte det är roligt när vi inte får någon större respons tillbaka så jag ska fråga henne hur hon vill göra och beroende på så får jag fixa om lite i designen.. 
 
I alla fall. Vi har ju tagit studenten. Väldigt skönt och en väldigt roligt kväll var det. Jag var helt död väldigt tidigt så gick inte med på kubb då jag knappast hade komit in ändå, haha! Men annars var det roligt att åka flak och fira med min familj och mina bästa vänner.
 
Sedan dess har det bara varit chillande. Det har ju i och för sig bara gått två dagar. Men, jag har mest spelat HW och städat efter festen. Idag ska vi däremot till stan med Ester, vill köpa lite saker på Stadium. 
 
Jag har även sen en tid tillbaka bestämt mig för att äta mer hälsosamt och har sedan den 15 Maj har jag inte ätit några kolhydrater (förutom två cheat-days varav den ena var min egna studnet så då får man ju) och den 15 Juni ska jag börja träna regelbundet på gym samt ta löprundor varje kväll. Ibland i parken ibland vid stranden. Ska även försöka komma iväg och simma en gång i veckan då det tränar hela kroppen! Utöver det blir det ju stall som vanligt, så vi får se hur långt det tar mig men jag är peppad så det är huvudsaken just nu! 
 
Jag hittade lite bilder på Soppan från i vintras och förra sommaren. De är tagna med GoPro:n så hon ser ut som en mupp! Men söt är hon! Så de bjuder jag på. Då Gaby och jag inte jobbar i sommar blir det nog en del bilder här! Jag ska föröska uppdatera minst en gång om dagen oavsett vad jag hittar på! 


Josäfin Andersson    •  

Men va??? NI LÄR LANGA STUDENT-BILDER ASAP! :o
GRATTIS BTW !! :D

Svar: Tack !!!! Jag har inga bra bilder <//3 gråter på alla eller så blev de inge bra fokus :(( Jag var jättefull sen mot kvällen så kunde knappt håll min mobil så har inga bilder därifrån heller hahha! Rip
Sharon Eden America Hajny

Josäfin Andersson    •  

hhahah noooo !! hahahah SAME från min student tho, alla bilder på kvällen är skit haha! :(

Svar: Det är nog antingen eller vid sånt firande haha!
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?