Appreciate yourself more and show your damn self off. You earned it.

¦ Sharon , Surprise , Vardag
Hiiiyyaaaa
 
It's F R E E D A Y. Idag var det inte en riktigt vanlig skoldag utan vi var på Lantbruksmässan nere i Hyllie mellan 9 och halv 12 ungefär. Samlades utanför och fick en bunt papper med dryga uppgifter som vi skulle fylla i under tiden som vi gick runt bland djuren och själva mässan. Kollade på lite kossor och får, och hästarna och de andra djuren som var där. Svarade på alla frågor och stack sedan så fort som möjligt sen igen. Laddade busskortet och drog vidare till Jägersro där vi käkade och sedan gick vi till Horze och Hööks. 
 
Surprise, surprise, vi köpte stövlar. Och typ fyra andra grejer. Om det är något vi är bra på så är det allt att spendera pengar - meeeen hallå vem är inte det egentligen?? I alla fall så fick ett par Mountain Horse Richmond High Rider följa med hem, även ett par stövelsträckare, paddar man har under lindor, en kofta och ett fleecetäcke med hals följa med hem. Koftan var på halva rea-priset så den kostade en hundralapp, täcket kostade 140kr och stövlarna var fel prissatta så istället för 3299kr fick vi dem för 1990kr. U N D E R B A R T. 
 
Nu, resten av vad som är kvar på dygnet ska jag städa lite grovt på mitt rum, sen ska jag kolla dagens EP av SPN, samt försöka kolla minst två EP's av KUWTK, annars lär jag aldrig bli färdig. Ska göra inlägg till bloggen, tänkte minst fem stycken, och så vill jag även hinna med att föra över minda bilder från iPhonen och sortera dem. Får dock se hur mycket jag orkar av vardera, har en tendens att tröttna på saker snabbt hahah
 


Silja    •  

Lät som en härlig fredag..tillslut iaf ;) Riktigt nice bild måste jag säga.










Kom ihåg mig?