Klydd med PS och dagens ridpass!

¦ Surprise
Jaha, Sharon hade ställt om så att vi fotar i en annan fil så gick de inte att öppna i PS då nähä så skulle jag uppdatera plug-in då men hade inget som kunde öppna zip-filer näha så fick ladda ner WinRAR först då och seeeen så kunde jag uppdatera plug-in... klydd asså....
 
Ja, till själva ridpasset. Hon var fortfarande stel i vänster men inte alls lika mycket, nu kunde hon iaf böja sej ganska mycke bättre än i onsdags... Hon var piiiiggggg, absolut inte dum (för att hon ska busa måste hon ha med sig en hästkompis) men varken spö eller sporrar behövdes. Vände man hemmåt i skritt fick hon lite smådamp och ville skutta iväg haha x) Övade på.. inget speciellt. Red runt, kännde lite på henne och jobbade med formen och att få henne mjuk och samlad. Men hon kändes bra och gjorde helt okej ifrån sig så är endå nöjd!
 
Har ju lite problem med outfits nu eftersom att vi bara har ett militärgrönt ridtäcke och ett reflexgult så kan typ inte matcha nått... Fler bilder i tidsinställda!
Eftersom det var så kallt var det svårt at hålla kameran igång och blir den för kall vägrar den att fota... Får lixom värma den en stund, fota lite, värma den, fota lite osv.... Så jag som var andra att rida (batteriet på kameran höll på att ge vika det med) fick inte sååå många bilder. Men det kommer fler vinterdagar!











Kom ihåg mig?