Nöjd ryttare och ponny

¦ Surprise
Kan börja med att säga att dagens pass inte kunnat gå bättre! Är fortfarande helt stolt över ponnyn och att hon faktist gick så pass bra :')
 
Gjorde ordning henne och hon fick testa sin nya outfit, Eskadronet! Hon passade super i allt och även förbygeln. Det var verkligen sååå snyggt på henne +_+ Jag fick börja rida och känna på den överpigga ponnyn först. Redan påväg ut genom stallet ville hon bara skutta iväg från mej. Vägen till gräset gick hon på helspänn och allt var som nytt för henne igen haha tokponnyn flippade ur för minsta lilla vindpust :')
 
Väl till ridpasset då. Värmde upp i skritt en stund innan hon själv börjar skutta och trava glatt, låter henne trava och börjar jobba henne lite smått. Hon var så kännslig i munnen idag och lyssnad verkligen för minsta lilla vink. Sen började hon känna sej väldig ensam så hon började gnägga hej vilt. Oväntat svarade hundrarna på gården mittemot och Soppan småstegrade och sprang iväg som skjuten ur en kanon haha x) Hon var väldigt otålig idag och ovanlit tjafsig med munnen. Skulle rulla på bette och slänga med huvet mest hela tiden idag...Vet inte riktigt vad det berode på faktist men sedan märkte vi att hon hade skummat lite ur munnen. Men hon gick verkligen som en klocka. Det kännes bra från början till slut och hon känndes så pigg och glad hela tiden. Övade mest på att hon skulle kunna gå lugnt och fint i båda varven och kunna ställa sig fint. Vi har märkt jättestor skillnad efter första massagen så det är verkligen super.
 
Nu är det så att det blev vääldigt många bilder. Har som vanligt fixat de bästa men kommer behöva lägga upp i många tidsinställda. Hon passar verkligen super i sin nya och snygga outfit och trort även hon trivdes i den ;) Som pricken över i hade vi för en gångs skull lite bättre väder så bilderna ser mycket trevligare ut!
Bästaste ponnyplutt, värt varanda öre är du ♥
 


Mathilda    •  

Kan vara tänderna ifall hon var orolig i munnen och slog mycket med huvudet. Man bör ju ändå kolla tänderna minst en gång per år, så kanske är det de som spökar :)

Svar: hmm, aa tänkte på det faktist. får nog endå rida henne lite till (har nyligen bytat bett på henne) så om hon är lika dan igen så blir det till att kollas =)
Sharon Eden America Hajny

Mathilda    •  

Ja asså vänta ett tag och se, blir det inte bättre utan hon håller på fortfarande så ta ut tandläkare :)
Gilla ska själv kollas nu på fredag nästa vecka, märker inget konstigt med henne men vill ändå kolla mest som en rutincheck. Gillas tänder kollas en gång om året :)

Svar: Låter bra!Vi kan ju inte heller alltid dra slutsatser att hon på någotvis är sjuk/ skadad. Hon kan ju faktiskt ha lite dåliga/busiga dagar också hehe :)
Sharon Eden America Hajny

Mathilda    •  

Absolut! :)










Kom ihåg mig?