2012

¦ Surprise
Tänkte bara sumera 2012 lite med blider och text. Det har ju både vart ett bra och lite sämmre år, men absolut mer bra!
 
Okej, så Sharon slutade rida på MCR i Januari men jag fortsatte. Båda kände dock att vi ville utvecklas mer, som inte funkade nått vidare på MCR. ( Bild; Jan 11 2012 )
Hela Februari så ja, åkte nästan bara till stallet på lördagar och red lektion. Båda hade en svacka i ridningen och Sharon red ju inte änns.
Sen då i Mars, så sökte Mathilda ( Och Clara ) en medryttare till shetlandsponnyn Leroy, då den gammla medryttaren in kunde längre. Vi PM:ade henne så så tyckte hon att vi skulle åka ut och provrida han.
lördagen den 3 Mars provred vi lille Leroy och red han därefter i två veckor, tills han såldes. ( Bild; Tagen av Clara Nilsson eller Mathilda Johansson 3:dje Mars 2012 )
Precis när vi trodde vi inte skulle va kvar i Ö.G för att vi inte hade Leroy längre, frågade de oss om vi ville börja rida försäljningshästarna. Såklart ville vi det och började då ta hand om en oinriden tinkervalack som hette Eddison. När Eddis såldes så tog vi hand om ett dräktigt fjordings sto, som egentligen inte var inridet, men vi skritade ju bara barbacka. ( Bild; Donna och jag )
Donna stannade ju och så och sedan fick vi vår första riktiga försäljningshäst. Apache, ett tinkersto. Genomsnäll.
( När vi hade henne i nåna veckor så red vi Cajsas ponny Rubin, för hon var i NY ) När Apache såldes tog vi hand om två åringen Gaia, Gillas föl. 15 Maj kom lilla fölet Aura, Donnas föl. ( Bild; Aura några timmar gammal )
Ja, sen fick vi Gina den 20 Juni. Båda red ju henne tills vi började ta hand om och rida in Njord som förövrigt kom samma dag som Gina. De två ponnysarna hade vi hela sommaren. Bästa sommaren i mitt liv. ( Bild; Tagen av Clara Nilsson den 21 Juli 2012 ) 
Efter att Gina och Njord åkt, började vi 8:an och fick ponnyn Dixie, 22 Augusti 2012. Supersnäll, men kunde varken hoppa bra eller nån vidare dressyr. Ester började osså rida i Ö.G och hade då hästen Sally, galen 4:åring.Vi fick även vår nya kamera, Nikon D3200. Jag hade nu slutat på MCR. Vi åkte på bröllop till Tejckien och när vi kom hem hade Dixie åkt. Vi fick då en helt underbar ponny, Luca som kom den 21 September 2012. Har nog aldrig ridigt en sån häst, hennes galoppfatningar var som att fluga upp till rosa moln! I hoppningen var hon lite osäker men vi kom över 1m som högst med henne. ( Bild; tagen av Ester )
Vi hade väll Luca ett ganska bra tag, tills hon såldes och vi fick ponnyn Elle, 24 November 2012, som vi även har nu. Lite sur är hon väll, kan bli riktigt fin i dressyren och hoppar med glädje.
Sen så har det ju hänt typ smågrejer som ett vi har köpt både Justin och One Direction biljetter till Danmark, detta året hihi.
Hoppas ni får ett bra 2013!
 
/Gabbi











Kom ihåg mig?