Åska och en jäkla massa hagel

¦

Clara och jag bestämmde oss för att rida ut i den fina vädret så vi sadlade hästarna och satt upp. Kom till en korsning och bestämmde oss sedan för att rida milen.

Jag tog och testade hacket på Soppan men då vi inte red något seriöst lånar vi det några gånger till för att känna efter ifall hon trivs eller inte.

Skrittade mest och travade även lite. När vi precis ridit till slutet av milen vägen skulle vi skritta hem. Sållart börjar det regna och sedan kommet det mer och mer så vi börjar trava lite på asfalten då vi inte ville bli hur blöta som helst. Regnet bara vrääkte ner totalt så när vi kommer till gräsvägen så bestämmer vi oss för att ta en lugn galopp. Det gick hur bra som helst förutom att det nu börjat hagla lite smått.

Kommer til sista asfaltsräckan (ca. 500m från stallet) och haglet bara öööser ner! Så vi stannar vid träd och tar skydd men så knallar det till sjukt högt vilket betyder att åskan var extremt nära oss så vi typ får panik och vet inte om vi ska stå kvar vid träden eller kuta hem. Det är ju bara åker runt om oss så vi var högsta punkten så lite rädda var vi x]

Hoppade av hästarna och sprang för hand hem med dom där billarmet hade gått eftersom det haglade så mycket, Soppan vart lite rädd och sprang in i mig men annars kom vi alla hem välbehållna!

Nu står de i sina boxar med fleecetäcken och myser haha :)

 











Kom ihåg mig?