Dåliga mej + ridpasset

¦
Förlåt så hemskt mycket för att vi rent ut sagt bloggat (om man änns kan kalla ett inlägg att blogga..) urdåligt. Har haft fullt upp hela dagen och det har lixom inte blivit av...
 
Iaf, regnade som sagt så red i ridhuset. Tog in henne och så, var nervös som jagvetintevad idag i stallet men det blev något bättre i ridhuset. Blev helt mad på henne i början för hon fattar inget ibland. Man blir helt vansinnig på henne för hon betér sig som en oinriden ibland och bara fattar nuuull. Alltså knappt hur man går och svänger samtidigt. Tröttsamt att hon får sånna kortslutningar i sin bebishjärna ibland haha. Satte på snodden iaf ett tag och då blir hon inte lika framåt men hon höjer ryggen och trampar under sig. Tog av snodden sen och tog nån galopp. Var lite hängig i munnen och så men hon bli lätt det när hon vill slippa att jobba. Hade som vanligt ingen nosgrimma på heller! Och den grå/blå nya outfiten blev det!
 
Blev bara lite bild då kamerna höll på att ladda ur.
Fin blev hon i ett av sina nya schabrak!
 
Sen så kom Clara precis när vi ridit klart och då övade vi lite på buga som gick bra det med! Sen höll Clara lektion för Leonora och sen så snodde vi Zwier vars en liten minut med hehe, tog två språng på typ 40cm hehehe, sån fart han får framför sen bara ett miniskutt över åh.
 
Sen så fixade vi om i våra skåp för vi måste börja på en ny schabrakhylla och vi har typ ingen plast c: Sen åkte vi hem med Claris och hade sådär lagon kul på bussen x) Hemma så väntade det tacos så åt ju först och därav detta senare inlägget! 
 
Imorgon så ska det vara bättre väder och inte regna så ska se om vi kan låna paddocken och dressyra lite och kanske ta nått skutt. Fast hindrena är bort plockade nu så aa x) Ja, den rosa outfiten blir det iaf!
 
Nu har ni fått ett ordentligt inlägg så får Sharon uppdatera nått med för nu ska jag kolla PLL :)
 
 











Kom ihåg mig?