Stalldag nummer 1

¦
Åkte till ponnyn kl 10 idag. Trickträning och miljöträning stod på schemat!
 
Hon var jättemegaduktig, och buga satte hon nästan på första försöket! Gjorde det några gånger och sen blev hon lite naffsig så fick leda henne lite och säga åt henne att sluta naffsa. Sen blev det miljöträning! Gick igenom ett L och bakade genom, gick på mini pressening och så skulle hon gått igenom två höpåsar på hinderstöd men hon var fasligt rädd för det så det gick knappt haha vek sej nästan dubbel av räddsla, söte ponny x)
 
Lite bilder på mej, och Sharon fixar på sej!
Superdukti'!
 
Att åka på pennyn idag gick galant förutom att Sharon trillade en gång haha. Sharon fixar film på stallet som kommer upp idag eller imorgon, skickar bilder till Clara från idag och ska själv få några skickade tillbaka på oss då vi fick rida Gilla och Spirit en stund! Men de bilderna kommer nog sent idag eller troligen imorgon ^^
 
Dessa fina ekipagen åkte vi och fotade! Mer bilder kommer på deras blogg som ni säker redan följer och hittar den HÄÄÄR!
Fick själv då även rida Gilla och Sharon Spirit. Hahah kolla Gabbi-Gilla och Sharon-Spirit haah omg. Bilder från de kommer osså snart vi får dem!
 
Imorgon rider vi ut och fotar på gräset =)
 











Kom ihåg mig?