Dagens helt fantastiska ridpass

¦
Bästa hopp-passet på Fiona hittils, gick helt underbart! 
 
Gabbi om dagens ridpass
Började då rida fram och se till att hon gick fram för skänkeln. Hon var väll inte pigg direkt men det blev bättre med tiden. Travde över två bommar med en bom ovanpå som Fiona trodde man skulle hoppa över x) Kom över det fint till slut. Sen så hoppade jag ett kryss några gången som gick bra. Idag skulle jag tänka på att hon skulle tycka det var kul med hopppning ^^ Kom på det i andra varvet. Höjdes upp till ett räcke på ca 40cm. Gick bra det med. Sedan så fixade bäst tränaren Mathilda en kombination igen. Red in henne väldigt kasst första gången som hon stannade på hinder två men det var helt och hållet mitt fel. Kom på det några gånger sedan bytade vi. 
 
Sharon hoppade en oxer ( hon ska berätta ) och det gick sjukt bra! Fick hoppa upp på henne igen och ta oxern några gångr jag med och wow asså den ponnyn har blivit grymt mycket bättre! Hoppade helt amazing på oxern, flög typ över den :o Sen så hoppade jag något kryss och sen så skrittade jag av ute!
 
Sedan det bästa typ.. Min sists, var jag sjukt nöjd över idag! Eller inte i början kankse men min skänkel kunde jag hålla bättre framme idag som ni kommer se på bilderna + att jag äntligen fick till mina landningar! Nä,denna dagen var bara 1 000 000 tummar upp!
 
Bilder!
Och oxrarana jag tog på slutet =)
Min bäst sits hittils ♥
Hade Claras recafe väst och som ni ser är den lite kort men det göt inte så mycket ( förrens jag flyger av :s )
Sharon
Och en bild ( än så länge Ester! ) på Ester och Narisa som hon fick hoppträna idag!
Fixar fler bilder på dej snart Ester!
 
Sharon gör ett inlägg om dagen och så om jag kan spara filmen från idag kommer den också upp strax! Fottade även våra outfits om osså kommer upp!
 
/Gabbi











Kom ihåg mig?