You make me happy

¦

Precis vad ponnyn gjorde idag. Sååå duktig var hon! Eftersom det var sjuuukt mörkt på himmelen vågade jag mej inte långt bort så red (forever alone) på stubben utanför.

Skrittade ett varv och värmde sedan upp med basic övningar. Volter, serpentiner, halter, tempoväxlingar och övergångar. Gick superbra och hon kändes stadigare och gick i en lägre form längre! Sen blev det galopp på volt och klarade två varv på stor volt idag!

Sen tog vi en skrittpaus på långa tyglar så fick hon pusta. Sen blev det övning 2, galoppintervaller! Hon var glad och pigg idag så med öronen framåt gick det undan haha. Gjorde det ca 3 längor med skittpaus mellan då och sen så skrittade vi en stund.

Vidare till övning 3 som var övergångar. Körde på raksträcka och började med halt, skritten och traven. De sätter hon fint nu så gick över till galoppen. Där rusar hon gärna in i galoppen och gör en slarvig fattning som inte kommer direkt när man ber henne. Övade lite och eftersom hon är lite mer framåt på det nya bettet så flyger hon av i en glad och snabb galopp... Fick väll till nån godkänd fattning endå.

Sen var det sista övningen som var tempoväxlingar. I skritten var hon lite ofokuserad så kunde inte direkt minska den.. Traven funkar fint och galoppen var faktiskt förvånatsvärt bra! Travade sedan lite på volt och hon kom ner i en jättefin lång och låg form! Avslutade (red i ca 50min så varje övning tog ca 10min) och skrittade av en lång stund! Så det blev väl lite fördjupningar från uppvärmningen!

Väl i stallet hade jag mycket tid så pysslade om henne ordentligt och satte på regntäcke. Sen fick hon komma ut i hagen och vara med sina hästkompisar.

Sen var jag ju bara tvungen att gå och titta på Cody, deras nya valp! Så söt så man dör, klättra upp på en och skickar en i ansiktet och sen lekte han med mina flätor och bet i dem haha sååå söt :") Ja, sen var det bara att ge sig ut i spöregnet... Ja, jag är blöt från topp till tå nu...

 











Kom ihåg mig?