3

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Efter skolavslutningen så stack jag till stallet kl 1. På bussen var det värsta dramat mellan chafören och en mamma med två små barn och strax utanför Malmö kom en från skånetrafiken som skulle reda ut det haha, hela bussen bara wtf.
 
Iaf började såklart regna strax innan jag hätade in Soppan så blev till att rida inne. Innan det så julpyntade jag hennes box lite fint. Red barbacka i ridhuset och övade på lite allt möjligt dressyrigt. Skänkelvikningarna gick bra och galoppen lika så fast i traven var hon lite för ofokuserad och ville inte ha med baken riktigt. Red inte så länge för orkade inte tjabba med henne och så kände jag att det troligtvis var för att hon gått ganska hårt senaste dagarna så var inte mer än rätt mot henne. Efter ridpasset fick hon en banan och ett äpple!
 
Sen red jag Zwier. Började barbacka och det gick bra först han började trava själv och så men sen när jag la till skänklen så började han råbocka. Insåg ganska fort att det nog var för att han nylogen är klippt så hämtade sadeln istället och då gick det mycker bättre. Red han lite och tog några skutt och han var jätteduktig.
 
Sist ut var Joe som jag red barbacka. Han var lite tjafsig idag och när han inte vill som jag studsade han till. Men sen släppte det och han var mjuk och fin. I ena varvet i galoppen ville han inte ge med sig men han har alltid tyckt galoppen är lite klurig att jobba i.
 
Stack hem i lagon mycket regn och har nyss kommit hem!


ɑ n n i k ɑ    •  

Så fin bild!

Maria    •  

Asså förlåt! Men helt sjukt att ni fortfarande rider zwier när ni är alldeles för långa, bättre att hotta en Annan liten ryttare till han, för det är inte ok..










Kom ihåg mig?