i'm a new soul

¦ Stallet , Vardag
Jaha, känner att bloggen lyst av min frånvarao så slänger in ett litet inlägg från tja de senaste händelserna.
 
Lördag; var nog hemma och inte gjorde nått speciellt tror jag. 
 
Söndag; åkte till stallet för en kompis skulle klippa Sarahs hästar. Han inte rida utan hjälpte till att klippa i några timmar istället. 
 
Måndag; var i skolan och höll hus i djur-rummen. Fick osså massa uppgifter att göra men skulle till stallet efter skolan. Han plugga i ca 1h i skolan innan kag tog bussen till stallet. Red ut själv med Soppan och hon var feg som hon brukar bli när hon är själv. Fick hoppa av två gånger och leda henne, hon slängde sig bakåt när jag ledde henne så typ flög med, frös flera gånger och påväg hem blev hon pissrädd för något vid träd-dungen så hon hoppade ut i åker och galopperade en bit men annars gick det bra. När jag kom hem pluggade jag.
 
Idag; var i skolan och så, var velt helt ok. Lite Disney-feeling och debatt om enäggstvillingar fyllde ut lunchen samt att jag tog hand om finkarna och vaktlarna i djur-rummet. På eftermiddan jobbade vi i grupp och gjorde checklistor för hur en bra APL-plats skulle vara. Påväg hem så skulle jag om Triangeln för att fixa mitt bank-kort (well, jag har ju kommit på koden men knappade in fel kod för många gånger så..) men måste tydligen ha nån tid där så blev inget av det. Men precis när jag kom så var där massa polisbilar och en hel skara folk som filmade för och då får jag syn på en polis som riktar pistolen mot stationen och så nån minut efter så springer typ 10 poliser med pistolerna i handen bort mot sjukhuset och tja där slutade det bi intressant.
Och så stöttar jag Connooorrr som kom ut igår <3











Kom ihåg mig?