Vad är en "outfit" för mej?

¦ Gaby , Åsikter
Har sett att vi ryttare har olika åsikter om hur en "outfit" är.
 
Vad är då en outfit för mej?
För mej (och Sharon) räcker det inte med att hästen har ett schabrak som är rosa och jag själv har en rosa tröja. Det är ingen outfit för mej. det får inte heller va olika färger så det syns och t.ex scabraket är cericerosa och tröjan babyrosa. En outfit måste vara mer matchande än så. Hästen ska t.ex ha ett rosa schabrak med grå passpoal och även lindor i rosa, gärna ett pannband med rosa stenar och kanske stigbygelplattor i rosa. Ryttaren ska ha gråa ridbyxor och en rosa kofta. Har man sedan inte stövlar ska ridstrumporna även matcha. Resten av utrurtsningen ska vara svart (brun om deu har det på din häst). Man ska utgå från vilka färger schabraket har och inte blanda i några andra färger. Undan tag finns om schabraket enbart är enfärgat och då får man ha svart eller brunt med. Därför tar det så lång tid för oss med en ny outfit! Vi ska ha allt till den inna vi kan ha den på hästen (njaa, har den endå ibland) men innan vi kan säga att det är en outfit ska det finnas mer på den.
 
Vi brukar säga att hästen ska ha minst 2 saker och ryttaren 1 (eller 2) saker som matchar varandra. Många på t.ex DV tycker sig ha en "outfit" när de har ett nytt snyggt schabrak men allt annat på ekipaget är svrt och den färgen finns inte på schabraket äns. Visst det ser inte helt fult ut när allt annat ändå är svart men är det verkligen en outfit?
Bilden ovan t.ex. Hästen måste ha nått mer trukosblått på sej för att det enligt min mening ska vara en hel outfit.
Medans här som vi har satt till benskydd som matchar (å andra sidan med brodyren än det turkosa men färgen är med lik irl)
Inget allvarligt ämne direkt och värt att lägga tråkiga kommentarer på då alla fårmatcha hur dom vill, detta är bara enligt min mening.


Clarusssh    •  

Ni borde skaffa ett pannband till den outfiten skulle vara sååå snyggt!! <3

Svar: Hahah jaa <33
Sharon Eden America Hajny

Clarusssh    •  

Ni borde skaffa ett pannband till den outfiten skulle vara sååå snyggt!! <3










Kom ihåg mig?