dagen innan måndagen

¦ Stallet , Surprise
Åkte till stallet med Josse, Gabbi och Clara vid 12. Det var typ och äntligen cali-varmt ute men vi dog 56 gånger på vägen dit bara. 
 
Red på gräset och Soppan var stark som en oxe.Hon släppte några korta stunder men strax därpå var hon lika stark igen. Vet inte riktigt om jag tyckte det gick bra idag. Red ju först så Gabbi fick en relativt mjuk (eller mjukare i alla fall) häst när hon satt upp men det är så det blir. Har ju inte heller ridit dressyr med henne på ett tag och det var varmt ute så tror hon mest ville slippa arbeta också. Underlaget kan vi också skylla på för det var jäkla backigt där vi red så när hon gick nerför kullarna (skitsmå men endå så att det känns och syntes) så ökade hon på vilket såklart är naturlig och strax därpå geggade hon ihop sig för att kämpa upp för nästa kulle så det var svårt att hålla ett stadigt och jämt tempo genom hela vilket jag tror mycket av passets resultat kan skyllas på.. så ja vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte över dagens pass.
 
Satt sedan och svettades på en bänk med Josse när Gabbi och Clara red i paddocken, sedan satt vi i skuggan alla fyra och svettades och skrattade åt massa skämt och Josse kunde inte sluta klagaöver hur hungrig hon var och att ingen kunde hämta oss så det slutade med att hon spontan ringde till byns mobbade pizzeria och så blev vi körda dit och åt tre pizzor, skrattade och ja hade det grymt haha. 
 
Smakprov från idag, kommer fler i andra inlägg. Det blev förvånansvärt många bra bilder där det ser helt okej ut med tanke på hur det känes uppifrån haha.
 











Kom ihåg mig?