¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

igår med müsli och soppan och idag

tänkte berätta lite om igår med båda ponnysarna!
 
som sagt fick jag skutta lite på soppan igår. hon hade bra bjudning och så men slaravde med frambenen, ganska öfrståeligt dock eftersom det var jättevarmt och sharon redan ridit henne en del. men i helhet kände det bra så är endå nöjd med de lilla jag red henne!
 
vidare till ög där jag red müsli. ni vet ju redan ganska bra hur det gick så tänker inte ta det hela en gång till men även med henne var vi nöjda efter passet. synd då hon är totalförstörd i munnen och kännde inte minsta lilla tryck. fick som sagt byta bett till kimblewick då jag red utan kontroll på tredelat. hoppningen gick bättre än dressyren och vi var ganska förvånade att hon hoppade "så pass bra" (inte för att det var bra men vi hade inte förväntat oss det). kom över 1m utan problem! hon hoppar upp nått väldigt, ojämna framben och helt ok bakben. 
 
åt pizza med familjen och kom hem ganska sent.
lite från igår med soppan. kommer bilder på muslan sen!
 
idag var det då FHS dax! pkte dit med aida, clara, josse, mamma, sharon och sen elisabet. mamma gick efter några timmar dock. handlade rätt så mycket och fotade tävlingarna (som ni redan fått lite bilder från). det var väldigt kul både att vara med kompisar och se alla fina saker. synd man inte har pengar i överflöd... åkte hem vid fyra (kom dit typ lite i tio) och alla var ganska trötta då och vi kände att vi var klara för dagen. men ska såklart dit fler gånger i år!
detta köpte vi!
*BR hjälm
*Hästgodis i lösvikt
*Svarta och blåa gummiboots till hagen
*Svarta silikonband
*Två puts svampar
*Fyra stycken höpåsar från Krafft
*Orange pannband
*Pälsglans + sprutgrej till
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: