slutade tidigt

¦ Vardag
Kom till jobbet idag vid tio som vanligt men min hadleader visade vad jag skulle göra idag. Det var bara att rensa ogräs på deras gårdbaksida och sen fick jag sluta efter det alltså halv ett.
 
Ska ju till Esters sommarstuga idag me doch första tåget åker kl 4. Ska byta tåg sen osv med tillslut kommer vi till Nässjö där vi blir hämtade. Så får vi se vad vi hittar på med Ester! Kommer såklart sakna Soppan en massa, men hon får helt enkelt lite minisemester igen som hon säkert inte tackar nej till. Och katterna och mamma såklart haha.Clara håller ett extra öga över både Vinnie och Soppan medans vi är borta såklart. Kameran är med till Ester så blir nog att fota henne lite osv och när vi hittar på andra saker. Uppdateringen kommer sjunka lite såklart då vi sällan sitter vid datan där uppe. Så ni får ha det bra så får ni nöjja er med korta mobilinlägg nån gång ibland!
Skulle försöka tolka med Soppan i vintras. Fixde vår egna tolksele osv med sen så byggde hon alldeles för höga styltor så blev att vända hem :(











Kom ihåg mig?