några svar

¦ Gaby , Åsikter
Svar fråga 1: Har bara två par ridstövlar men kan starkt rekomendera dom jag använder nu! Mountainhorse Venice young highrider heter stövlara och kostar ca 1700kr. Dom är väldigt skäna och passa min och Sharons fötter perfekt då vi har lite smalare vader, längre ben jämförelse med skostorleken. Har haft dom i ca 1 år (?) och de har inte gått sönder något trotts dålig skötsel (hehe) och daglig användning! Det ända är att färgen har börja gå av så vid fotväcken så har ridstövlen blivit missfärgad och grönaktig... Kan dock fixas till med valig skokräm =)
Sen har vi också ett par från Hööks men dom gillar vi mindre. Junior ridstövel från Horsehead som var för kort även om man hade en storlek förstort, förstora i vaden och knycklade sig när man red och kasade ner typ 1dm. Köpte dom för att vi tyckte dom var fina (rundad tå + snöring) och ganska billiga (ca 1100kr). Inga jag skulle köpa enns för 5 kronor i nuläget. Dom har dock inte gått sönder eller blivit missfärgade trotts dålig skötsel.
Svar fråga 2: Först och främst tack för att du gillar bilderna! Vi använder oss av Nikon D3200 och olika objektiv. Man kan köpa den HÄR för 3479kr. Köpte den för ca 8000kr när den precis kommit ut + ett annat objektiv (och annan affär).











Kom ihåg mig?