ett redigt inlägg

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Gårdagens bloggning fick jag skippa för Hanna sov hos oss igen och vi hade virrat bort oss i Staffanstorp en stund och när vi kom hem fanns det inte tid för att blogga.
 
Idag var för det första Adelina med och skuggade. Hade hoppträning och jag hade Joe och det gick inte bra alls. Han var skitpigg och bara körde sitt race, alltså tog bettet och stack iväg över hindrena. Hoppträningen blev vääldigt mycket tid för mig idag för han lyssnade inte för fem öre. Skulle göra haöter mellan hindrena i kombination och då blir han så arg på men och börjar dra ner huvet och skaka på det och ruska runt på det så jag håller på att flyga över halsen, sen när jag inte har kontroll igen gasar han på. Tillslut kunde jag hålla tillbaka han så mycket så det blev 5 galoppsprån på 16 meter men gud vad jag kämpade. Ett räcke som vi skulle hoppa ville han inte heller hoppa. Drog förbi och tramsade sig. Skulle gå över det när hon laggt ner det och då fick han typ kortslutning i hjärnan och fic panik och typ började springa runt framför hindre och sen var han typ halvägs över och då fik han panik igen och hoppade tillbaka osv tills han tog ett stort hopp över. Så denna hoppträningen kan vi dra ett sträck över... Trotts detta tyckte Annsi väl att han var "duktig" för att vara så pass olydig.
 
Hade Eskadron outfiten idag och den innehåller en del rosa och vissa i klassen trode att det va därför han bettede sig så dåligt för jag hade förnedrat han x)


Annika    •  

Fin häst!










Kom ihåg mig?