GODMORGON LADIES!!!!!!! HÄSTARNA VILL NOG UT!!!!!!!

¦ Serier , Vardag
Halloj allesammans! Idag har varit en otroligt OTROLIGT seg dag alltså. Vaknade typ sju, gav mat och vatten till hundarna plus släppte ut dem några minuter och sedan gick jag och la mig igen. Eller ja, jag lekte typ med mobilen ett tag haha. Runt åtta gick Gabbi upp och morgonfodrde hästarna och sedan låg vi och drog på oss fram tills nio då jag väckte Clara och Ester så vi kunde gå och släpp ut hästarna. 
 
Sedan gick vi in igen så satt jag lite vid datorn medans Ester och Clara spelade GTA och Gabbi fortfarande sov. Spelade ett bra tag, gick och gjorde fulle och Gabbi vaknade. Ester stack från oss vid typ halv 11 och vi fortsatte spela xbox. 
 
Runt 12 gick jag med Cody till bussen för att möta mamma och lillasyrran och sedan gick vi tillbaka och var här runt halv 1. Mamma lagade mat till oss medans vi forstate spela det explicita spelet med en 6-åring som publik.. Vi sa att det bara var ett spel typ 200 gånger och att man i verkligheten INTE tjuvar bilar och kör på folk och som tur va så fattade hon rätt bra själv haha! Åt lte snabbt och sedan gick vi ut allesammans till stallet.
 
Lillasyrran red Zwier och Gabbi hjälpte henne medan jag och Clara fixade stallet. Mamma kollade lite på Soppan och gullade lite med henne och så bytte även jag och Gabbi så hon fixade resten i stallet. Runt tre stack dem igen och vi gick in och återupptog spelandet. Har spelat sedan halv fyra nu ungefär och planerar nog att göra det resten av kvällen heh. Sen får vi väl se vad vi hittar på med ponnyerna hah.. UPTDATE, pallrar oss ut nu och rider ut en sväng innan det blir kolsvart ute!
 











Kom ihåg mig?