Why is the news always breaking? Someone please fix it!!!

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Efter klara order från Mathilda så tänkte jag göra ett försök till att blogga lite mer utförligt och längre.. 
 
Igår vart jag hemma då jag inte mådde så värst bra, men planen var att gå till skolan på eftermiddagen och skriva matteprov men det visade sig vara idag (och inte igår) så jag stannade hemma hela dagen. Dessutom skulle vi egentligen ha debatt på svenskan idag (vad jag trodde) så tänkte att ja går hela torsdagen.. Idag var jag i skolan från morgon till eftermiddag, och DET VISADE SIG ATT VI INTE ALLS DET HADE SVENSKA DEBATT. Ahh vad pissed jag blev, hae ju förberett mig på det.. I alla fall så gick väl matteprovet helt okej, men har inte för höga förväntningar som vanligt. Efter matten var det svenska där jag och Gabbi gjorde en PP och jobbade på ett grupparbete. Sedan åt vi på Subway och efter det vardet engelska. Ska skriva en insändare och har valt ämnet "blinkers" EFTERSOM DET ÄR ETT FRUSTRERANDE ÄMNE så japp, jag har road-rage till 200% men det var inte alls ämnet nu haha, iaf så jobbade vi dock med något annat (ehmm??) som var adverb och adjektiv och efter det gjorde vi lite tråkiga uppgifter och körde kahoot innan vi fick sticka!
 
Igår efter skolan var jag i stallet och klippte det lilla sista på Soppan. Fick till en början hjälp av Clara men sedan så fixade jag resten själv. Soppan var jättesnäll och ja, typ inte så mycket mer runt själva klippningen. När jag var klar gick jag några varv med henne i ridhuset och sedan satte jag in henne i boxen!
 
Kan också säga att jag är jättetaggad på typ allt som har med hästar att göra nu, vilket är extra roligt nu när vi ska passa gården och kan fota och rida en massa! Bloggningen kommer nog ligga på topp och ni kommer defenitivt få en drös med bilder från hela veckan!
 
Nån mer som vill ha sommar och sol?


MyJDBStory    •  

Hej! Jag ska börja skriva en novell, det skulle vara jätte kul om du ville kika in min blogg! :)










Kom ihåg mig?