i will do a lot of things but admitting im cold to my mum who told me to bring a jacket isn’t one of them

¦ Gif's , Serier , Stallet , Vardag
Just nu sitter jag och lyssnar på en underbar låt, Dazzle heter den. Är dock en remix men jag jag älskar deep bass låtar så..
 
Som ni säkert vet har det varit oväder i mer eller mindre hela Sverige och inte minst här. Tack Gud slapp vi snön men för fan vilka vindar det har varit! Igår var jag i stallet och red Soppan barbacka i ridhuset. Dum idé med tanke på att jag hade lite träningsverk men jag klarade mig. När jag väl kommit hem från alla kastvindar och satt med Gabbi framför laptoppen för att kolla på SPN sms:ade stallägaren och berättade att när hon och hennes man skulle ta in hästarna från hagen så skedde det en otroligt grej. Vi var så jäkla chockade allihopa alltså! Soppan hade flugit bakåt typ 2-3m, alltså LYFFT FRÅN FREAKING MARKEN. Inget hände med någon av hästarna eller människorna så när gaddarna lagts sig lite skrattade vi bara åt det. Men stackars ponny haha...
 
Idag har vi kollat 12 episoder a SPN och jag tror det blir några fler. Jag har läst i min underbara Fifity Shades Darker bok, den är så jäkla bra så jag fick tårar i ögnen och var tvungen att lägga den ifrån mig för att ta in alla ord haha!
 











Kom ihåg mig?