hästen från helvetet 2.0

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Soppan idag alltså.. Hon kan verkligen vara otroligt jobbigt och dryg ibland. Känns som hon är inne i någon tramsperiod alltså.
 
Idag hade hon första utbrottet redan vi slutet av paddocken. Blev jättearg på henne såklart, stegringar, bockningar och backningar i rasande fart ner i åkern bestod de först 10 minutern av. Resten av vägen så var hon extremt rädd för allt trotts av vi ridit där innan flera gånger, hon fnös åt allt och hoppade åt sidan varannan meter typ samt satt på baken flera gånger av skräck typ... Kom nästan hela vägen utan ett till utbrott men såklart kan man bara gå förbi en stubbe OCH en sten på andra sidan så då kom utbrott nummer två. Gick till lika dant som utbrott 1 men tog typ 5 min bara. Sen över vägen gick det bra för då var hon så rädd så kände hur nervös hon var. Tanken var ju att rida i byn lite men efter vögen och den lilla stigen där som det såklart fanns massa fler stubbar på kände jag att hon varit duktig nog. Han knappt vända av mig själv innan hon tog initativet själv och tvärvände och typ började stegra och när jag tog tillbaka stegrade hon igen osv... Aja vägen hem gick bättre såklart och sen red jag korta slingan en runda i trav och galopp innan jag trimmade lite galoppombyten i paddocken. Dessvärre gick det inte alls lika bra som det brukar, men som sagt hon var lite nojjig med allt idag + trött och mentalt utmattad så kan inte klandra henne. 
 
Mockade hagen också en del innan jag stack hem. Hade med pennyn idag igen och lyckade trilla av två gånger haha fick asont på handflatan så kan typ inte röra den men ja hah.
Äsch älskar henne endå trotts knasigheterna hon hittar på.











Kom ihåg mig?