¦ Gaby >> Vardag >> Åsikter

Svar på kommentar

Svar: Nej, vi har inte slutat fota när vi rider. MEN, som du själv har skrivit är vi inte i stallet båda två lika ofta, och vi har ingen annan som kan ta bilder då. Dessutom har det varit otroligt dåligt väder här nere i skåne, även om det inte regnat har det varit grått och trist så det blir knappt några trevliga bilder haha. 
 
Jag har även varit sjuk på sista tiden så det har blivit rätt så mycket vila för Soppans del och då har ingen av oss varit i stallet alls. Och såklart, precis som alla andra gymnasieelver har vi sjukt mycket i skolan nu när kurserna slutar och vi ska ha betyg! 
 
Men nu till sommaren kommer det bli så mycket bilder att ni inte kommer vilja ha fler så jag hoppas det väger upp bildbristen! Även, tack så mycket för att du gillar våra bilder, tar nog med kameran till stallet idag och ser om jag i alla fall kan knäppa någon bild i hagen! 
 
Heja oss!!
 


Postat av: Anonym

Jag förstår er till 110% verkligen,tack för snabbt svar och det kan aldrig bli för mkt bilder på er blogg :) Känn inte ni tar för mkt kort bara för det kan aldrig bli så :) Låt kameran gå på högtryck under sommarlovet så ska ni se att besökarna och alla som läser er blogg lär bli flera säkert :)

Ni gör så mkt ni hinner helt enkelt på bloggen och är man sjuk så kanske inte orken finns där,det bara för läsarna,besökarna att acceptera det!!


Svar: åh vilken fin kommentar!! :D
Sharon Eden America Hajny

2015-05-31 @ 03:14:03
Postat av: Anonym

Det var så lite så. Säger bara vad jag tycker :) Stort lycka till med allt och se framåt era super mega bra bilder som kommer hela sommaren :) Lova inte bli less kameran bara haha,låt den gå varm så lär nog kommentarerna bli många av alla läsare,besökare :D :D Ni gör ett bra jobb med eran blogg och lägger ner enormt mkt tid fast ni inte alltid ha blogglust,ork för att lägga ut bilder,skriva osv de ska ni ha cred för!! Lycka till med all träning i sommar,hoppas vädret blir toppen så ni kan träna massa som ni verkligen brinner för med era hästar.håller tummarna för regnet håller sig borta :D Kram till er Sharon & Gabbi från mig som tycker ni har en grym blogg :)

Svar: Åhh tack bästa du! Kram på dig också :)
Sharon Eden America Hajny

2015-06-01 @ 22:30:37
Postat av: Anonym

Åh tack ,vad snällt sakt, :) Men är nån som är bäst så måste de vara ni eftersom ni gör ett bra jobb :) Kramen värmer och skickas genast tillbaka i stora mängder :D

2015-06-02 @ 21:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: