Sunday ??? eh It's a no from me

¦ Cute boys , Sharon , Vardag , Åsikter
Den här söndagen slår nog rekord i att vara den mest deprimerande av alla söndagar som någonsin har varit.
 
1. Lovet tar slut. Eller ja, lovet tog väl slut i fredags men I VILkeT FaLL SOm sÅ Är deT fkN sKolA imORGon ocH JaG Är ej reDO. 
 
2. Killarna hade sin sista konsert igår, och även fast dem säger att de ska komma tillbaka efter sin paus så vet man alldrig helt säkert.
 
På tal om 1D så är det en del jag vill säga till mina boys.
Först och främst, de förtjänar en paus, det gör dem. De senaste 5 åren har dem både turnerat, släppt album, gjort film och promotat på alla olika ställen. Dem förtjänar en paus, vad dem å andra sidan inte förtjänar eller har rätt att göra är; 
 
Att säga att dem med 100% säkerhet kommer tillbaka efter sin paus. Det dem säger nu är vad känner NU och om 18 månader behöver det inte vara samma sak. Om dem beslutar sig för att inte fortsätta som ett band om 1½år så blir jag inte förvånad, inte alls faktiskt. Dock tycker jag inte det är rätt mot alla fans som får hopp om att det kommer fortsätta, för sen när dem säger att det inte blir något mer 'One Direction' då kommer hundra tusentals hjärtan att krossas. På riktigt. Säg hellre att ni inte vet med säkerhet så man kan förbereda sig på det värsta. 
 
Missförstå mig inte nu. Jag hoppas med mitt liv på att de kommer tillbaka som ett band 2017, det gör jag. Men som en Directioner kan jag säga att man är mentalt slutkörd efter allt vi har fått gå igenom detta året, och därför är det bara bra mycket sjysstare mot fansen att inte ge dem hopp, hur dumt det än låter. 
 
MEN ANNARS. NIALL, LOUIS, LIAM, HARRY, ni är bäst och jag kommer i alla fall vara här tills det är över. Alltså tills jag inte andas längre. 

På tal om annat, typ dagen i sig så har jag verkligen inte gjort något alls. Var och handlade men annars har jag bara suttit vid datorn. Spelade lite sims men stängde av det typ 20 min senare för det var tråkigt. Mina fanfictions uppdaterar inte just idag så jag har inget att läsa, youtube finns det inget nytt och roligt på, tumblr är halvt intressant och insta, fb och snap har jag kollat igenom. 
 
Har ritat i PS men orkade inte fortsätta så tog bort hela skiten. Har jag tråkigt brukar jag vilja koda eller designa men det har jag ingen lust med och jag har alldeles för många ideér till att skriva så allt blir bara kaos om jag sitter med ett penna i handen och allt bara uuuhhh. 
 
Ringde ett UK-nummer som ett par gay björnar [ one direction och deras fandom ] på twitter lade upp men numret har tagits bort så det var nog dagens roligaste händelse, även fast "this number is no longer in service" och hoppet därmed dog relativt snabbt.
 
Jo, förresten har kollat lite kläder. Men är pank. Så där slutar den historien.
 
Lyssna på musik, räknas det som en aktivitet? För i såfall har jag varit jävligt aktiv. Det var allt för detta inlägget. Hejdå.
one dream, one band, one direction ♥
 











Kom ihåg mig?