6 saker jag hade velat kunna

¦ Gaby , Gif's , Kreativt , Vardag
1. Teckenspråk
 
Alltså hur coolt?? Såg två på bussen igår som snackade teckenspråk och två andra vid museet påväg till skolan en dag denna veckan. Hade velat kunna det sådär riktigt fort lixom...
 
2. Freerunning/parkour
 
Bara för det är coolt och sen hemskt roligt ut. Dras till det lite för att de kan vara farligt haha och hur roligt skulle det inte varit att hoppa runt på byggnader och göra volter mitt på stan?
 
3. BMX
 
Även här, väldigt underhållande och verjar roligt att åka högt och kunna göra trick på den. Hade ett hälsofix i skolan med BMX men kunnde inte gå den dagen så får hoppas vi har ett till i år igen så jag kan testa det!
 
4. Skateboarding
 
Alltså åker ju min penny och så och kan lixom åka och basic stuff så jag är endå ganska nöjd men hade gärna velat lära mig flips och ollies men har ju bara en penny och de är mycket svårare på dom, men jag övar i stallet!
 
5. Göra riktigt fina videos
 
Alltså typ fanvideos eller hästvideos som är sååååå fina och verkligen genomtänkta. Har dock inte tålamoden att sitta med en video så länge som de gör och de är ganska komplicerade effekter de får till ibland...
 
6. Dansa
 
Asså ååååhhh vem vill inte kunna dansa... Var ju på Malmö dansakademi en gång nu med gymnasiet och det var såå kul.. Synd att kurser där kostar skjortan..











Kom ihåg mig?