9-19-2015

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Så Soppan sprang ut framför en bil idag. 
 
Vaknade vid åtta kanske, och gick upp ungefär då. Hade jätteont i magen så kunde ändå inte somna om.. Vår kusin är ju här så vi bestämmde oss för att åka till stan och äta lunch ute så det gjorde vi när alla gått upp. Minns inte vad restaurangen hette men maten var i alla fall jättegod. 
 
Vid halv fyra åkte jag ut till Soppan. Hade kvällen idag så fixade först allt käk till hästarna sen hade jag planerat ut min ritt så tog in Soppan och fixade i ordning henne med lite reflexer. Tyvärr börjar det ju skymma när man drar från stallet så behöver ha varsel jackan nu... 
 
På vägen till byn var det inga problem alls. Hon gick överallt och skötte sig suveränt bland trafiken och villorna. Stannade till framför lekplatsen där barnen ville klappa på ponny så det fick dem, sen red jag vidare. Blev en runda på typ 40-50 min sedan vände jag hemmåt.
 
Då blev såkart hästen lite piggare och hoppigare, forfarande relativt snäll men med krut i baken. Valde att rida över 101:an [vet inte exakt vad hastighetesgränsen ligger på men alla kör väll runt 100kmh där] då det gick så bra på vägen till byn. Dock gick det inte lika bra tillbaka. Där man rider över är det stopp för min del så jag stannade men Soppan tröttnade för fort och sprang ut i vägen. När det kom en bil. Jag trodde vi skulle dö men TACKA GUD för att bilen han stanna. Han frågade om det gick bra och så, jag var typ halvt panikslagen men sa att det var ok och bad om ursäkt men han sa att det inte var någon fara utan var bara glad att det inte slutade värre. ME TOO OMG.
 
Kom tillbaka till stallet, red av energin i paddocken som gick bra sedan skjussade jag ut henne i hagen, fodrade, fyllde vatten och mockade! Stack sedan till bussen och nu ska jag och G kolla Brave! 
 
Här har ni min runda!
 











Kom ihåg mig?