did you hear a word

¦ Sharon , Vardag
Idag var det skola men yey vi hade vikarie så fick uppgifter att jobba med, sen var det inget i djurrummen så fick sluta när vi var klara med uppgifterna. Jag stack alltså från skolan halv tio [en time efter att vi börjat] så kollade lite PH hemma sen åkte jag till stallet vid tolv!
 
Var där med N så vi bestämmde oss för att rida ut tillsammans. Mockade först hagen sen fixade vi ponnysarna och red ut en runda! Soppan var pigg och glad och bockig och studsig men haha det gick suveränt annars. 
 
Kom hem och har kollat PH så nu är jag ikapp med serien, ska läsa lite tror jag, sen kanske jag redigerar lite i PS eller nåt!
 
Hittade ett plommonträd så stannade där och mumsade i oss lite haha
 
BTW!!?!? Apples nya iPhone 6s??!?!? Som lanserades igår?!?!?!? GOSH så fin är kär.


Ida - foto & häst    •  

men så mysigt! och fina bilder :D
och JA OMG IPHONE 6S!!! Dooooog. Kollade hela live eventet och den nya Apple TV som ska komma och iPad Pro och omg ja allt, döööööröröörrö, ska äntligen få en mobil nu i slutet av september (tappade bort min på en festival nu i somras ehhehe, så har varit utan <3333 och kan inte byta mobil förrän den 26:e september lol), och de blir troligtvis en iPhone 6S i självklart roseguld!! :'))) doooooock är det ett problem, och det är att den släpps ju inte i Sverige den 25:e september (då släpps den i USA, UK, Australien m.m), OCH DE SUGER!!!! vet inte när den släpps i Sverige än haha :((










Kom ihåg mig?