en styck ponnyhäst av varje slag

¦ Andra Hästar , Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Idag bar det av till skogen efter lite fix i stallet.
 
Soppan har nu kommit på att man kan gå snett på rampen och om man gör på detta väldigt smarta vis så får man inte in henne i transporten. Idag blev hon surkärring för när man la till spöt så backade hon bakåt och surade... Iaf kom iväg och hon var lite svettig när vi kom fram. Red i ca 1,5h och har aldrig varit med om att hon varit så pigg genom ett helt och så långt pass. Fick verkligen hålla in henne för att hon inte skulle explodera och hamnade vi möjligtvis 1m bakom så for hon ut i galopp varje gång och taktade jämnt... Red en halvt ny runda och hon vågade till och med skritta en bit först! Precis när A nämnde hur modig hon var när hon gick först så stannade hon haha. Aja hon har ju fått en del fluff nu iaf på halsen så hon blev ganska svettig. 
 
Men mest svettig blev hon av att tramsa sig när hon skulle in i transporten igen. Stegrade en hel del, höga fina stegringar som inta alls uppskattades. Gick på människor och skulle som vanligt gå på sidan av rampen. Att hon inte fattar att transporten leder till något roligt än... Aja tillslut tog vi typ 1 millisekund paus och då gick hon typ upp helt själv? Hon är speciell det är hon.
 
Hemma så spolade jag av henne sen trallade hon glatt ut i hagen fortfarande full av energi..? Hade precis missat bussen så A körde mig till Käglingen så tog jag 1:an därifrån!











Kom ihåg mig?