Gulsot och chamchimpanser

¦ Sharon , Tumblr , Vardag
Började med matte vid tio tiden. Det finns en tid på dygnet då eleverna på Realgymnasiet vaknar, och det är INTE tio på morgonen under mattelektionen. Åt på sub efter matten och sedan hade vår halvklass svenska. 
 
Fattade inte så mycket av fraserna så Jag, Gabby och Linn hade genomgång på tavlan medan polaren bredvid mig jobbade själv. Då alla andra länat lassrummet var dete bara vi där så blev lite halvt seriöst men ja.. Vi skämtade en del, Gabbi sa att Linn hade gulsot för hennes hy var jättegul så vi började flabba och Linn blev så jäkla rädd så tillslut så sa läraren bara;
 
"Nej Linn. Du har inte gulsot." 
 
Och vi började askgarva haha och kunde inte sluta. Han är min favoritlärare av en anledning hahah
 
Efter svenskan hade vi BIO (biologi för er som ej är coola) där vi snackade evolution och genetik och allt som hör därtill. Tillexempel så är ju hanarna oftasts fina och färglada för att kunna locka till sig tjejer för att sedan lämna dem och sticka till andra tjejer och göra dem gravida. Jag antydde att det var dagens killar och Linn höll med. Sedan tycker Kim att det heter chamchimpanser också, så det skrattade vi också åt. Och JA vår humor är riktigt torr om ni inte redan har fattat det lol.
 
Ikväll är det TST och jag är astaggad!! Ska bli skitroligt frö 1: DYLAN, 2: DYLAN O'BRIEN och 3: FKN DYLAN O'BRIEN. 
 











Kom ihåg mig?