SØNDAG

¦ Cute boys , Gif's , Sharon , Vardag
Det är söndag. För alla er som har lika koll på dagarna som jag. Igår kollade jag Cinderella [2015 versionen] och den va fin, gillade soklar mest kläderna hahah. Gillar alltid kostymerna mest i filmer, eller ja nästan i alla fall. Försökte desperat hitta någon fin GIF på tumblr från filmen s att jag kunde blogga, [detta var för typ 5 timmar sedan] men eftersom ajg inte hittade någon sköt jag bara upp bloggandet hela tiden..
 
Bestämmde mig istället för att läsa färdigt sista delen av Fifty Shades serien, som jag har haft legandes i ett bra år nu, så det gjorde jag. Sen har jag börjat läsa Jane austen och sen ska jag läsa Hemmingway och så ska jag läsa klart The Kill Oder och sen ska jag läsa.. ja listan görs lång helt enkelt. 
 
ATM lyssnar jag på Jutins julskiva av nån skum anledning, men tänkte liksom why not? Det är kallt och det är alltid vinter i Sverige så idc. Anyway, ska kolla någon film nu, lutar mot This is Us eller Great Gatsby men har sett båda 250 gånger så kanske väljer något annat. Något annat som heter Disney då såklart.
 
Eftersom jag inte kunde hitta någon fin GIF från Cinderella så får det bli gifs på Louis, eftersom jag har en mapp på dator som here "gifs jag ska annvända i inlägg" så jag kan lika bra börja avverka den listan. 
 
 











Kom ihåg mig?