i'm not famous

¦ Djur , Natur , Sharon , Surprise , Vardag
Hiya hunnieess
 
Har inte bloggat sådär vardagligt på några dagar nu, och eftersom jag inte har något bättre för mig just nu så tycker jag det passar bra med ett inlägg!
 
Börjar med att säga att jag har varit ledig hela veckan (imorgon också) så det har varit väldigt skönt. I måndags och i tisdags så var jag i stallet och provade ut alla saker vi köpt till Soppan. Hon har även varit väldigt fin i dressyren de två dagarna så jag var väldigt glad. Under måndagens pass tränade vi galoppombyten på serpentinbågar och det gick jättebra! Hon bytte med två språng emellan så jag lever lite på det fortfarande. Tisdagens pass var lite mer markarbete och travarbete, gick inte lika bra vid själva markarbetet men avslutade när jag var nöjd i alla fall. 
 
I går så fick vi två hundar (Simba & Cody) levererade till oss på kvällen, och vi ska nu passa dem fram till på söndag. Har gått jättebra och ingen av katterna är speciellt rädda för dem. Har delat av med galler så hundarna är på ena delen medan kattena är på andra, men så har vi öpnat upp den ena grinden så katterna kan gå var dem vill, fast hundarna bara kan vara på sin sida. Men med tanke på att katterna inte är vana vid hundar så alla fyrbenta skött sig skitbra! 
 
När Gaby kom från jobb stack vi ut med hundarna, sen tog vi Cody till stranden med sällskap av Erika och hennes hund, så det var mysigt även fast det blåste en del vid havet. Sedan kom Sara och hennes tjej hit en snabbis också. Vi spelade Skip-bo och Uno och sedan bjussade Sara på mat för jag och Gaby har ätit upp hela vår kyl. Imorgon kommer Sara hit igen och så ska vi ha det lite mysigt med film och så!
 











Kom ihåg mig?