don't throw hate at me, throw money

¦ Andra Hästar , Kreativt , Natur , Sharon , Stallet , Vardag
Hiya huns
 
Har inte bloggat sedan i fredags.. Men iaf, på fredagskvällen var jag, Gaby och Erika ute i V.hamnen och åt pizza och hade mysigt. Chillade sedan i en liten park och snackade. 
 
På lördagen så åkte vi till stallet och hoppade. Red på Nova-bettet och jag tyckte hon hoppade lite lättare på det. Hoppade vattenmatta under ne oxer som var både högtoch bred, gick bra, tror vi kom över 105 i alla fall. Efter stallet åkte vi vidare till Trellborg och hem till pappa. Sov där till söndagen då Laura fyllde år. Gick på bio och kollade Angry birds och sedan blev vi sjussade till stallet. Laura red och sedan åkte vi hem. 
 
Kollade fotboll på söndagskvällen, Soccer aid (alltså inte en riktigt match utan kändisar som spelar och tjänar in pengar till Unicef), Louis lag vann så jag var glad men Gaby inte lika eftersom hon hejjade på Nialls lag.. 
 
Måndag var vi ledaga, chillade bara hemma. Kollade film och KUWTK, annars inget speciellt. 
 
Idag var vi inte i skolan för vi är klara i alla kurser. Spelade sims på morgonen, och sedan åkte jag till stallet vid tre. Red Soppan först, gick urkasst men jag tror det är för att vi inte ridigt ordentlig dressyr på några veckor nu... Tycker även hon är för stark på Nova bettet i dresssyren så jag föredrar det raka eller kopparrullen då. Avslutade när det gick som bäst, typ 40 min efter att jag suttit upp. Sadlade sedan av, spolade henne och tog in Shanti. Red också dressyr och det gick väldigt bra. Han var lite mer frammåt idag och gick på fint i traven och skritten. Galoppen var ganska så rusigt men han samlade sig bra till slut!
 











Kom ihåg mig?