"nature does nothing in vain."

¦ Natur , Sharon , Tumblr , Vardag
 
Hiiyyaa
 
Sitter här i sängen med min mac och gör upp planer på inlägg som ska upp under tiden som vi är på Irland. Reser iväg nästa torsdag och vill ha ett par inlägg som kommer upp, plus att jag har massa ideér om inlägg och jag tycker jag har lovat så mycket med bloggningen att jag faktiskt tar tag i det ordentligt nu (när jag ändå har ideér alltså).
 
Har gjort upp planer på 66 inlägg ( ca 4 per dag) med ca 3-20 (bilder + gifs) i varje inlägg vilket betyder att; om vi drar medelvärde blir det ca 20 bilder & gifs i varje inlägg vilket mina vänner betyder att jag måste redigera och hitta 1320 bilder under denna helgen eftersom jag vill ha det färdigt innan nästa vecka. Skulle börjat tidigre inser jag nu. 
 
Min stationära, där jag tänkt göra mitt arbete håller desvärre på att skanna virus, vilket kommer ta ett på timmar, så jag får börja imorgon (eventuellt ikväll) och sedan får jag sitta med det så länge jag kan. 
 
Vet tyvärr inte vad som ahr hänt med Gabys bloggning, den är katastrof och inte alls här.. så får snacka med henne om det. Men tyvärr alltså, man hinner inte så mycket och vädret är fortfarande inte så man vill ut och fota och sen har vi haft så mycket med resan nu innan vi drar så förhoppningsvis blir det bättre när vi kommer tillbaka och allt är normalt igen.











Kom ihåg mig?