¦ Djur >> Kreativt >> Natur >> Sharon >> Vardag

Äntligen hemma!

Hiya huns!
 
Efter 19h flygresa är vi nu ÄNTLIGEN hemma igen! Det har varigt ett par underbara tre veckor vi har haft, med en massa nytt att ta med till Sverige. Har en hel del att berätta - såklart, dock är det så mycket och jag på tok för trött för att dra allting just nu, så skriver en re-cap och har istället valt ut det jag tyckt var mest intressant att berätta mer om!
 
Vi var ute i reservatet ungefär mellan 07 och 14, resten av tiden var vi på camp och roade oss i pollen eller med spel och massa snack. De första dagarna var alla fashinerade av alla djur, med efter tre veckor blev till och med det lite drygt. 
 
Vi fick, ungefär en vecka in på resan hjälpa till och se när veterinären fixade till en noshörning. Hela processen, från det att veterinären flög in med en helicopter, till att ett dussin par Range bilar körde ut till stället och noshöriningen blev behandlad var häftigt och intressant. Vi fick klappa den innan de väckte den igen, och det var - ja - något man inte får chans till flera gånger. 
 
Det var oväder en hel del också och åskan och bullret är flear tusen gånger värre än här hemma. Marken skakade och vi trodde tälten skulle blåsa iväg. Vi var farligt nära både blixtar, arga elefanter och noshörningar med sina kalvar - men alla överlevde utan en enda skråma. Tills vi klättrade på berg och alla rev upp sina ben - såklart. 
 
Vi hjälpte också till med en gepard som brutit benet och fått en infektion, och det var också lärorikt och häftigt. 
 
Bränder fanns det också en hel del av. Sista dagen på resan var vi och bekämpade en brand i flera timmar, med en stor uppsättning brandmänn och snygga CEO's. 
 
Har en hel del bilder att bjuda på (nedan får ni lite smakprov), och vi ska göra film men nu ska jag ta en ordentligt frukost och sedan ska vi ut till bår kära lilla ponny!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: